ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ στη πρώτη του ομιλία: "Θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου και μαζί με εσάς μπορώ να τα καταφέρω"


Πολύ μικρή αποδείχθηκε τελικά η αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου στην Αγία Τριάδα για να φιλοξενήσει την πρώτη ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με το ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Πουλά. 

Ο κόσμος είχε αρχίσει να φθάνει από νωρίς και χαρακτηριστικό είναι ότι πολλοί εξ 'αυτών δεν μπόρεσαν να μπουν μέσα και παρακολούθησαν όρθιοι και άκουγαν από τα εξωτερικά ηχεία που είχαν τοποθετηθεί εκτός της αιθούσης. 
Αναμφίβολα η πρώτη συγκέντρωση του υποψηφίου Βουλευτή Ανδρέα Πουλά γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από τους συμπολίτες του, τους οποίους και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια της ομιλίας του. 
Ο κ.Πουλάς ανέπτυξε όλα τα θέματα που υπάρχουν στην περιοχή της Αργολίδας από το οδικό δίκτυο, τον αγροτικό τομέα, τον ανάβαλο, τον τουρισμό και πολλά άλλα χωρίς βέβαια να μη σχολιάζει τον πολύπαθο χώρο της υγείας, ένα θέμα που το ξέρει πάρα πολύ καλά, βάζοντας ως στόχο όλων όπως είπε, να φτιαχτεί ένα νοσοκομείο, αφού μόνο αυτή θα είναι η λύση για όλους μας. Την ομιλία του κ.Πουλά χαιρέτησε η κ.Νάσσου, πρώην Δήμαρχος στον δήμο Μιδέας ενώ την παρακολούθησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος.


Ο κ.Πουλάς έκλεισε την ομιλία του λέγοντας πως μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον τόπο του και με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να τα καταφέρει. 
Η περιοχή που επέλεξε ο κ.Πουλάς για την πρώτη του ομιλία κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν αφού είναι ο τόπος καταγωγής του και οι συμπολίτες του ανταποκρίθηκαν και έδειξαν την στήριξη τους στον υποψήφιο Βουλευτή.

Σχόλια