ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: "Διαβάζεις τίτλο «Της Αγίας Τριάδας το σχολείο καταρρέει» και γεμίζεις θλίψη για τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι έχουν επιλέξει να πορεύονται"


Το σχολικό συγκρότημα της Αγίας Τριάδας Γυμνάσιο και Λύκειο βρίσκονται στο ίδιο προαύλιο. 

Το γυμνάσιο της Αγίας Τριάδας βάφτηκε πρόσφατα. Στο Λύκειο της Αγίας Τριάδας οι μαθητές μαζί με τη διευθύντρια ζήτησαν να βάψουν μόνοι τους τις αίθουσες εσωτερικά και έτσι ο Δήμος τους προμήθευσε τα υλικά. 


Καθαρισμοί προαυλίου και κλάδεμα δέντρων όποτε ζητηθεί.
Στη μέση του προαυλίου υπάρχει ένα μικρό υπόστεγο το οποίο θα δείτε στις φωτό που ακολουθούν. 


Οι φωτογραφίες σημερινές. Ο Δήμος ανταποκρίνεται άμεσα σε ότι του επισημανθεί από τη σχολική κοινότητα.
Μεγάλη επένδυση για όλους μας οι χρηματοδοτήσεις των εκδρομών και η εμπειρία του ταξιδιού στο εξωτερικό για τα παιδιά μας.


Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πόσο έχει πειράξει κάποιους η συστηματική ,συνεχής και αποτελεσματική δουλειά που γίνεται στα σχολεία του δήμου.
Είναι αυτοί που έχουν ταυτίσει το προσωπικό τους συμφέρον και το μικροπολιτικό τους όφελος(δυστυχισμένοι) με το κακό του Δήμου. 

Η συνεισφορά τους στο δημόσιο λόγο και η συμμετοχή τους στη δημόσια ζωή ρυπαίνει το περίβάλλον περισσότερο και από το σκουπιδότοπο της Καραθώνας. 


Δεν σας παραδίδουμε στον κόσμο γιατί ο κόσμος σας έχει ήδη απορρίψει έτσι μείνετε στο ¨δύσκολο¨ επάγγελμά σας. 

ΥΓ1. Για το κομμάτι σοβά θα επιληφθούμε άμεσα

ΥΓ2. Αν βρείτε κάποιον που ειδοποίησε το δήμο και τους αρμόδιους πείτε το στους διευθυντές.

ΥΓ3. Όταν χρησιμοποιείς παιδιά τότε είσαι αχαρακτήριστος...

ΥΓ4. Διαβάζεις τίτλο «Της Αγίας Τριάδας το σχολείο καταρρέει» και γεμίζεις θλίψη για τον τρόπο με τον οποίο κάποιοι έχουν επιλέξει να πορεύονται.

Σχόλια