Ο Γιώργος Μαστοράκος εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου με τον Δημήτρη ΚωστούροΟνομάζομαι Μαστοράκος Γιώργος και είμαι από την Αγία Τριάδα.
Η ενασχόλησή μου με τα κοινά δεν ξεκινάει σε αυτές τις δημοτικές εκλογές. Στις προηγούμενες εκλογές ήταν η πρώτη μου απόπειρα, όπου και εξελέγη Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Τριάδας.
Εξακολουθώ να στηρίζω και να συντάσσομαι με τον Δήμαρχο που έχει αποδείξει την αξία του, την εργατικότητά του και το ήθος του, τον Δημήτρη Κωστούρο. Με χαρά λοιπόν, αποδέχτηκα την τιμητική του πρόταση να είμαι και πάλι υποψήφιος στην Κοινότητα Αγίας Τριάδας.

Στόχος και σκοπός όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας. Για το λόγο αυτό κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων και κυρίως νέων ανθρώπων στα κοινά, εξαλείφοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.

Παλεύουμε λοιπόν όλοι μαζί, για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμά της την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.


Με εκτίμηση,
Μαστοράκος Γιώργος

Σχόλια