Ο Αργολικός ευχαριστεί τον Ιωάννη Μαντζούνη για τη χορηγία του στο τμήμα στίβου


Το Δ . Σ . , οι προπονητές , οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ Γυμναστικού Συλλόγου Ναυπλίου , ευχαριστούν την Εταιρεία Σ. ΜΑΝΤΖΟΥΝΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και ιδιαίτερα τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΤΖΟΥΝΗ για την ευγενική προσφορά τους , στους αθλούμενους του τμήματος Κλασσικού Αθλητισμού . 
Ο Ιωάννης Μαντζούνης είναι γνωστός πλέον για τη μεγάλη προσφορά του στον Αθλητισμό της Αργολίδας , όχι μόνο στο ποδόσφαιρο , αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα , στηρίζοντας έμπρακτα , κι όχι με λόγια και υποσχέσεις , τα αθλητικά σωματεία και τους αθλητές τους , όταν άλλοι θεσμικοί παράγοντες επιλεκτικά στηρίζουν παιδιά και αφήνουν τα αποπαίδια εκτός προνομίων...

 
Ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ μπήκε δυναμικά και στο χώρο του Κλασσικού Αθλητισμού και με κινητήρια δύναμη τους προπονητές του , καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.κ. Μπαρούτα Κώστα και Αντώνογλου Νικόλαο , έφτιαξαν μια δυνατή Ακαδημία , η οποία δίνει το παρόν με πολυπρόσωπες ομάδες στα διασυλλογικά πρωταθλήματα κερδίζοντας και τα πρώτα της μετάλλια . 

Πέρυσι πήρε ένα χάλκινο στη σφαιροβολία και φέτος ο ίδιος αθλητής , ο Συντρίκος Κυριάκος , πήρε δύο χάλκινα μετάλλια στο τριπλούν στους παίδες και στους παμπαίδες Α΄ σε όλη τη Πελ/σο . 

1ή φωτό : ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΙΒΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΓΥΜΝ . ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 2η φωτό : ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΥΝΤΡΙΚΟΣ πρωταθλητής στο τριπλούν

Σχόλια