Το ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 στη Γ' εθνική και μία πόλη ζει ...σε παράνοια!!!


Η μεγάλη ώρα είχε φτάσει, οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς είχαν αποδώσει καρπούς και το μόνο που απέμενε ήταν η απονομή του Πρωταθλήματος στα παιδιά του ''πρωτάρη'' Βασίλη Γεωργακόπουλου τον οποίο εμπιστεύθηκε η διοίκηση ενώ μόλις είχε πάρει το δίπλωμα του. Η ομάδα του Ναυπλίου 2017 πέτυχε κάτι πολύ σημαντικό αφού ανέβηκε τις κατηγορίες και έφτασε την επόμενη σεζόν να παίζει στη Γ' εθνική με τη μία, χωρίς να χάσει χρόνο.Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στην ομιλία του είπε πως έερχονται καλκύτερα πράγματα , είτε λέγεται η ομάδα Ναύπλιο 2017 είτε λέγεται Πανναυπλιακός. Κάτι που πέρασε στα ψιλά αλλά δείχνει την διάθεση που υπάρχει για μία ενιαία ομάδα του Ναυπλίου με το όνομα βέβαια του Πανναυπλιακού που θα φέρει στιγμές δόξας και αίγλης από το παρελθόν.


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος από την αρχή της σύστασης της ομάδας δίπλα, όπως κάνει και με όλα τα σωματεία. Στη σύντομη ομιλία του έπλεξε το εγκώμιο του Παναγιώτη Ταχτσίδη λέγοντας πως έχει σπαταλήσει πολύ χρόνο,πολύ χρήμα και πολλά ακόμα για να φτάσει η ομάδα σε αυτό το επίπεδο. Έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες, προπονητές αλλά και την διοίκηση για την τεράστια αυτή επιτυχία. Είπε ακόμα πως το Ναύπλιο ζει μεγάλες αθλητικές στιγμές , με την άνοδο του Ναυπλίου 2017 στη Γ' εθνική αλλά και την άνοδο του Οίακα στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του. Τι άλλο να ζητήσει κανείς. Μία εκπληκτική χρονιά. Πριν την απονομή πραγματοποιήθηκε αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Ναυπλίου και νεαρούς ποδοσφαιριστές αλλά και η βράβευση της ομάδας του Οίακα από την ομάδα του Ναυπλίου 2017 για την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α2. Από την πλευρά του ο Οίακας χάρισε μία φανέλα της ομάδας στον Παναγιώτη Ταχτσίδη με τις υπογραφές των παικτών. 
Με το που έγινε η απονομή οι ποδοσφαιριστές της ομάδας σήκωσαν στα χέρια τους τον Γιώργο Λαπαθιώτη, έναν άνθρωπο ο οποίος από την αρχή βοήθησε την ομάδα του Ναυπλίου 2017 με την εμπειρία του αλλά και με την οικονομική βοήθεια που προσέφερε να φτάσει σήμερα να πανηγυρίζει την άνοδο της στη Γ εθνική κατηγορία. 

Ποδοσφαιριστές με τα παιδιά τους και τις οικογένειες τους γιόρτασαν την μεγάλη αυτή επιτυχία και ευχήθηκαν και η νέα χρονιά να έχει ανάλογη συνέχεια και να τους βρει όλους υγιείς. 
Πλέον ο προγραμματισμός πρέπει να ξεκινήσει από σήμερα κιόλας και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στην ομάδα με πρώτο και καλύτερο τον Παναγιώτη Ταχτσίδη. Η εμπειρία που έχει αποκομίσει μέσα από την πορεία του σε κορυφαίες ομάδες θα τον βοηθήσει ώστε να χτίσει και το Ναύπλιο 2017  στα ίδια πρότυπα αυτών των ομάδων.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους ποδοσφαιριστές φυσικά αλλά και στο προπονητικό τιμ που από το -7 κατάφεραν να φτάσουν την ομάδα στην κορυφή και στη κατάκτηση του πρωταθλήματος σε μία στιγμή που λίγοι πίστευαν ότι μπορεί να γίνει μία τέτοια ανατροπή. 

Σχόλια