Ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο Valencia C.F. Elite Tournament «Διαμαντής Ανδρώνης» υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ


Το μέλλον της ποδοσφαιρικής Ευρώπης από τις ομάδες της Βαλένθια και της Βοϊβοντίνα, επισκέφθηκε σήμερα το Δημαρχείο Ναυπλίου.Οι νεαροί ποδοσφαιριστές συμμετέχουν στο Το Valencia C.F. Elite Tournament «Διαμαντής Ανδρώνης» που διεξάγεται για δεύτερη χρονιά στο Ναύπλιο».

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, τους υποδέχτηκε εγκάρδια και «ως Κόουτς όχι βέβαια του ποδοσφαίρου αλλά του μπάσκετ» γαλούχησε τους νεαρούς αθλητές στο πνεύμα του Αθλητισμού, υπογραμμίζοντας όμως μεταξύ άλλων ότι θα πρέπει να έχουν βαθιά στο μυαλό τους πως «πρώτα είναι ο Θεός, μετά η πατρίδα, μετά η οικογένεια, το σχολείο και μετά το ποδόσφαιρο» .

Αναφερόμενος στην δημιουργία αθλητών και στην καλλιέργεια των ικανοτήτων τους ο Δήμαρχος Ναυπλιέων τους επεσήμανε ότι «δεν υπάρχει ταλέντο στα αθλήματα. Ταλέντο υπάρχει στην δουλειά και στην προπόνηση».

Ο προπονητής της Βαλένθια χάρισε στον Δήμαρχο Ναυπλιέων ένα λεύκωμα επετειακό αφού η ομάδα της Ισπανίας συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής αλλά και μία επετειακή φανέλα που φτιάχτηκε γι' αυτόν τον λόγο.


Τέλος ο κ. Κωστούρος ευχήθηκε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές «Υγεία, δύναμη, αντοχή» για να πετύχουν τους στόχους τους.

Σχόλια