Έναρξη των αγώνων IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA'S CUP & ELITE PRO SHOW στο ΝΑΥΠΛΙΟ με την υπογραφή του ΤΑΣΟΥ ΚΟΛΙΓΚΙΩΝΗΞεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου στο Ναύπλιο οι διεθνείς αγώνες Σωματικής Διάπλασης, IFBB AMATEUR THE PRESIDENT SANTONJA'S CUP & ELITE PRO SHOW, που διεξάγονται το τριήμερο 5,6 και 7 Απριλίου 2019, στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις Σωματικής Διάπλασης & Fitness της Ελληνικής Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης (Ε.Ο.Σ.Δ. που πραγματοποιείται σε ελληνικό έδαφος σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Το 2ο President Santonja Cup και o επαγγελματικός αγώνας Elite Pro Show, στους οποίους συμμετέχουν συνολικά περίπου 220 αθλητές από 30 χώρες, μέλη της IFBB, θα προσφέρει και φέτος 13 επαγγελματικές κάρτες IFBB ELITE PRO στους νικητές.

Το αγωνιστικό μέρος των αγώνων ξεκίνησε το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 στις 10.00 το πρωί με την παρουσία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου που τον καλωσόρισε η ψυχή των αγώνων και παγκόσμιος Ναυπλιώτης πρωταθλητής Τάσος Κολιγκιώνης και ο Προέδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness "Dr RAFAEL SANTONJA".

Κατά την διάρκεια του πρωινού προγράμματος πραγματοποιήθηκαν και βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν βοηθήσει σημαντικά το άθλημα όπως είναι ο δικός μας Τάσος Κολιγκιώνης και η Μαριλένα Στρατή, στον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο που είναι πάντα δίπλα, στην υπεύθυνη Παιδείας και Πολιτισμού του δήμου Ναυπλιέων Μαρία Ράλλη, της προέδρου του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου κ.α.Σχόλια