Μια γροθιά Δήμος και φορείς για την προάσπιση της δημόσιας υγείας στο Ναύπλιο


Ομόφωνα οι φορείς του Ιατρικού, νοσηλευτικού, διοικητικού και εργαζομένων του νοσοκομείου Ναυπλίου αγκάλιασαν την πρόταση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου, για διερεύνηση στο αν έχει αποδώσει τόσα χρόνια η σύνδεση των δύο Νοσοκομείων και να καταθέσουν προτάσεις για την προάσπιση της δημόσιας Υγείας.
Όλοι οι φορείς υπογράμμισαν ότι πίσω από τον κίνδυνο κλεισίματος των ΤΕΠ, βρίσκεται η πολιτική βούληση για μείωση των κονδυλίων για την υγεία και σταδιακή υποβάθμιση του νοσοκομείου Ναυπλίου.


Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων , αφού χαρακτήρισε αόριστες τις απαντήσεις που δόθηκαν μέχρι σήμερα, ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να αξιολογήσουν την μέχρι σήμερα πορεία του μοντέλου διασύνδεσης των δύο Νοσοκομείων. Όπως είπε ο κ. Κωστούρος «φαίνεται πως υπάρχει σχεδιασμός που δεν γνωρίζουμε ποιος είναι. Πέρα από αυτό εμάς μας ενδιαφέρει η βιωσιμότητα της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου.

Η αποσύνδεση των δύο νοσοκομείων δείχνει πλέον πως αποτελεί λύση για την βιωσιμότητα της λειτουργίας της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου».

Σχόλια