ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: «Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης»''Το θράσος του Κου Αναγνωσταρά δεν έχει όρια. Δεν φτάνει που μας συκοφαντεί, δεν φτάνει που συνολικά η προεκλογική του «καμπάνια» στηρίζεται στο ψέμα και στο κουτσομπολιό, τώρα φτάνει στο σημείο να μας κατηγορεί για την αυτονόητη αντίδρασή μας και ζητά «να σταματήσουν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση». Πόσο θράσος!Για να τελειώνουμε μια και καλή με το λόμπι της υποκρισίας.
Δεν θα επιτρέψουμε να ξεφύγει η αντιπαράθεση από την ουσία.

Δεν θα ανεχθούμε οποιαδήποτε σκιά που να αφορά το ήθος και την αξιοπρέπειά μας.

Και ναι όπως είπαμε και στην χθεσινή ανακοίνωσή μας θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη μιας και αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να ξεσκεπαστούν οι συκοφάντες και να σταματήσει το ψέμα. Φτάνει πια με το καμουφλάρισμα της ανεπάρκειας με ψέματα και συκοφαντίες.

Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.''

Προηγουμένως η παράταξη του κ.Αναγνωσταρά είχε εκδώσει ανακοίνωση που έλεγε:


''Εγώ δεν κατέχω καμία θέση εξουσίας έτσι ώστε να πιέζω τον οποιονδήποτε δημότη. Ούτε δήμαρχος είμαι, ούτε προϊστάμενος δημόσιας υπηρεσίας που ελέγχει και μοιράζει πρόστιμα, ούτε εντεταλμένος κανενός για να «μοιράζω» χρήματα. Βέβαια δεν χρησιμοποίησα ποτέ τέτοια μέσα ακόμα και στα 10 χρόνια που υπηρέτησα ως Δήμαρχος τον Δήμο Ναυπλιέων και αυτό είναι γνωστό σε ολους!
Όσοι λοιπόν κατέχουν τέτοιες θέσεις και αναγνώρισαν τον εαυτό τους ή θίχτηκαν από την αρχική μου ανάρτηση μπορούν να απευθυνθούν στον Εισαγγελέα, έτσι ώστε να με καλέσει και μαζί με εμένα να ερθουν και όλοι αυτοί που μέχρι σήμερα πιέστηκαν με εργαλείο την εξουσία που κατέχετε.
Κόψτε λοιπόν τα χτυπήματα κάτω από την μέση και πάμε σε εκλογές όμορφα και νόμιμα.
ΥΓ: Το ρητό «οποίος έχει τη μύγα μυγιαζεται» το γνωρίζετε;''

Σχόλια