Ο Παναγιώτης Κωστόπουλος μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο στις εκλογές του ΜαΐουΟνομάζομαι Κωστόπουλος Παναγιώτης, είμαι παντρεμένος με την Γιαννούλη Παναγιώτα και έχουμε δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ιωάννα. Μεγάλωσα και ζω στην Ασίνη Δήμου Ναυπλιέων και τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια ασκώ το επάγγελμα του αυτοκινητιστή. Μετά από την τιμητική πρόταση του νυν Δημάρχου, κ. Δημητρίου Κωστούρου, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, αλλά αυτή τη φορά με και για την Επόμενη Μέρα στο Δήμο μας!

Ο Δήμος μας αλλάζει συνεχώς, οι νέοι άνθρωποι μπορούν να είναι πρωταγωνιστές στις εξελίξεις και να ανανεώσουν ριζικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Χρειάζονται πράξεις και έργα, τα οποία θα σέβονται τις ανάγκες κάθε Δημοτικού Διαμερίσματος και θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα του καθενός ισόρροπα, χωρίς τοπικιστικές ή πληθυσμιακές διακρίσεις.

Ως νέος άνθρωπος, λοιπόν, με όραμα για τον τόπο μου, για την Ασίνη, υπόσχομαι ότι θα υπηρετήσω με συνέπεια χωρίς παρεκκλίσεις και καιροσκοπισμούς τις αρχές και τις θέσεις μου.

Με εκτίμηση,
Κωστόπουλος Παναγιώτης

Σχόλια