Η Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα –Σταθοπούλου υποψήφια με τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»


Ονομάζομαι Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα Σταθοπούλου,γεννήθηκα στην Πρόνοια Ναυπλίου το 1966. Είμαι παντρεμένη με τον Κώστα Σταθόπουλο και έχω ένα γιο.Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Ναυπλίου και στην συνέχεια παρακολούθησα το τμήμα Η/Υ του ΟΑΕΔ στην Τίρυνθα, συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Γραμματέων του Υπουργείου Πολιτισμού- Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, το τμήμα Γραμματειακής Υποστήριξης και Στενογραφίας της ΝΕΛΕ Αργολίδας και το τμήμα Δ/νσης Μονάδων Υγείας.

Συμμετείχα σε σεμινάριο του Υπουργείου Εσωτερικών της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων «αιρετών και υποψηφίων αιρετών γυναικών των Περιφερειών Αττικής, Πελοποννήσου, Δ. Ελλάδας και Ιονίων Νησιών» .

Στο Πανελλήνιο συνέδριο Κοινωνικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Κοινωνικής Ψυχολογίας-Κλάδος Κοινωνικής Ψυχολογίας της ΕΛ.Ψ.Ε..

Στο σεμινάριο για την Προστασία του Καταναλωτή του Κέντρου Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΕΣΕΕ .

Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκα σε γυναικείους συλλόγους θέλοντας να θέσω το δικό μου λιθαράκι στο γυναικείο ζήτημα στη χώρα μας.

Υπήρξα μέλος της χορευτικής ομάδας του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος από την Ίδρυση της και επί μια δεκαετία και εργάστηκα ως επιμορφώτρια παραδοσιακών χορών στη ΝΕΛΕ στηρίζοντας πολιτιστικούς συλλόγους και χορευτικές ομάδες στις πόλεις και σε χωριά του νομού μας (Δρέπανο , Ανυφί , Αγ. Προκόπης Άργους κ.ά.).

Με τεράστια αγάπη για τον αθλητισμό υπήρξα η πρώτη γυναίκα διαιτητής ποδοσφαίρου στην Αργολίδα και η δεύτερη στην Ελλάδα και έχω διαιτητεύσει αγώνες τοπικών κατηγοριών.

Εργάστηκα ως συμβασιούχος στον ΟΤΕ, ΔΕΗ, στη Βουλή των Ελλήνων (ως Μετακλητός Υπάλληλος), στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, στη Νομαρχία Αργολίδας και διατελώ Διευθύντρια στο Γηροκομείο Ναυπλίου.

Στις δημοτικές εκλογές (Νοέμβριος 2010) εκλέχτηκα στο Τοπικό Συμβούλιο Ανυφίου.

Στις δημοτικές εκλογές (Μάιος 2014) εκλέχτηκα στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου με τη δημοτική παράταξη του υποψήφιου Δημάρχου, Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα».

Ως πολιτικοποιημένος άνθρωπος και ως σύγχρονη γυναίκα ενδιαφέρομαι για τα κοινά με επίκεντρο τον τόπο που ζώ και αγαπώ, γι΄αυτό στις εκλογές του Μαΐου θέτω υποψηφιότητα για δεύτερη φορά με τη δημοτική παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα»


Με εκτίμηση
Αδαμαντία (Αμάντα) Κάλτσα-Σταθοπούλου

Σχόλια