"Ποδαρικό" για τη τουριστική σεζόν 2019 έκανε το ''THE WORLD'' στο ΝΑΥΠΛΙΟ


"Ποδαρικό" για την τουριστική σεζόν του 2019 έκανε σήμερα στο Ναύπλιο το πιο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το The World με σημαία Μπαχάμες που καταπλέει και για πρώτη φορά στην Αργολική πρωτεύουσα.

Το πλοίο έχει 165 καμπίνες η καλύτερα 165 υπερπολυτελείς αυτόνομες κατοικίες.To μήκους 200 μέτρων σκάφος διαθέτει 12 καταστρώματα και έχει ξεκινήσει τα ταξίδια του, τα οποία είναι non stop. Έτσι όποιος επιβάτης επιθυμεί θα μπορεί να ταξιδεύει όσο θέλει.


Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια στο πλοίο είναι λιγοστά καθώς περίπου τα 130 είναι ήδη αγορασμένα και μάλιστα σε πολύ υψηλή τιμή.
Το The World κατασκευάστηκε το 2002 στα ναυπηγεία Fosen Mek. Verksteder A/S της Νορβηγίας.


Σύμφωνα με την MailOnline οι τιμές για να αγοράσει κανείς τη δική του..καμπίνα στο πλοίο κυμαίνονται από 930.000 ευρώ έως και 13 εκατομμύρια και μάλιστα υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής για ένα διαμέρισμα.


Από comforts το κρουαζιερόπλοιο σφύζει,αφού διαθέτει γήπεδο τένις, εγκαταστάσεις spa και γυμναστήριο, πισίνες και μια τεράστια κάβα 12.000 ετικετών κρασιού.Διαθέτει έξι εστιατόρια, αρκετά μπαρ, δωμάτιο για τσάι, προσομοιωτή γκολφ, βιβλιοθήκη και αίθουσα κινηματογράφου.

Σχόλια