Έκδηλη η συγκίνηση στα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία στην ΠυργέλαΗ Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας πραγματοποίησαν τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ).Η εκδήλωση των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στην Πυργέλα του Δήμου Άργους Μυκηνών.Την τελετή των εγκαινίων πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.


Συγκίνηση ηταν το χαρακτηριστικό συναίσθημα που επικράτησε κατά την διάρκεια της τελετής των εγκαινίων ιδιαίτερα από την Πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Σούλα Παπαγεωργοπούλου που είδε επιτέλους τις πολύχρονες και άοκνες προσπάθειες της να ολοκληρώνονται και επίσημα με τα εγκαίνια του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) ένα όνειρο ζωής για την ίδια και τους συνεργάτες της.

Στην τελετή παρευρέθηκαν, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γ. Μανιάτης και Γ. Γκιόλας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τ. Χειβιδόπουλος, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνών και Ναυπλιέων Δ. Καμπόσος και Δ. Κωστούρος, περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος.

Σχόλια