ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: "Η ΔΕΗ ευθύνεται για τα πρόβλημα διακοπών στο δημοτικό φωτισμό"


Καμιά απολύτως ευθύνη δεν βαρύνει τον Δήμο Ναυπλιέων για τις διακοπές στο δημοτικό φωτισμό.Είναι απόλυτα κατανοητή η αγωνία των κατοίκων των οδών Καλαμάτας, Μεσολογγίου, Παναγή Τσαλδάρη, προφήτη Ηλία, Αγίου Αδριανού κ.α. με τις επαναλαμβανόμενες διακοπές του δημοτικού φωτισμού και την ανασφάλεια που δημιουργεί το σκοτάδι.

Από την πρώτη στιγμή που παρατηρήθηκαν προβλήματα στην περιοχή, ο Δήμος Ναυπλιέων και οι υπηρεσίες του τα παρακολουθούν από κοντά και ασκούν κάθε δυνατή πίεση προς την ΔΕΗ για την άρση του προβλήματος.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο για τον Δημοτικό φωτισμό κ. Παναγιώτη Λέντζο «η ευθύνη για το πρόβλημα ανήκει καθαρά και αποκλειστικά στην ΔΕΗ. Είναι θέμα αδυναμίας κατανομής του ηλεκτρικού φορτίου, που πρέπει τάχιστα να ξεπεραστεί. Ο Δήμος μας, όπως και κάθε δήμος της χώρας, είναι υπεύθυνος για την συντήρηση των λαμπτήρων και την αντικατάστασή τους. Ως εκ τούτου δεν μπορεί και δεν έχει καμιά δικαιοδοσία να παρέμβει σε θέματα δικτύου και φορτίων. Θα πρέπει επιτέλους η ΔΕΗ να προχωρήσει τάχιστα στην επίλυση του προβλήματος».

(2019-03-27)

Σχόλια