Προ των πυλών ο 6ος Μαραθώνιος Ναυπλίου - Επίσημη συνέντευξη τύπου - Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί (ΒΙΝΤΕΟ)


Στους ρυθμούς του 6ου Μαραθωνίου ζει το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή. Ο 6oς Μαραθώνιος Ναυπλίου θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 3 Μαρτίου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Καποδίστρια , στο κέντρο της πόλης.


Εκτός από τα 42 χιλιόμετρα , υπάρχει ο αγώνας ημιμαραθωνίου ( 21,5) καθώς επίσης τα 5 χιλιόμετρα αλλά και τα 2,5 για παιδιά , όπως και για μεγάλους που επιλέγουν τις μικρές αποστάσεις.
Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου πλαισιώνεται από διάφορες πολιτιστικές , κοινωνικές και άλλες δράσεις που αρχίζουν από σήμερα το απόγευμα ενώ στην πόλη ισχύουν ήδη κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ενταθούν από αύριο .
Στη σημερινή συνέντευξη τύπου των διοργανωτών ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημ. Κωστούρος μίλησε για τη σημασία της καθιέρωσης αυτού του μεγάλου , για την περιοχή, θεσμού ενώ τόνισε τη συμμετοχή όλης της πόλης , των εθελοντών, φορέων, χορηγών, αλλά και των εμπόρων καθώς αύριο ( Σάββατο) βράδυ υπάρχει ο νυχτερινός ..μαραθώνιος των καταστημάτων που θα περιμένουν τους ντόπιους και επισκέπτες με ειδικές τιμές και πολλά δρώμενα.

Στη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναφέρθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος και στην αθρόα συμμετοχή των μαθητών της Αργολίδας οι διευθυντές εκπαίδευσης κ.κ. Δημ. Σίδερης και Γιάννης Γαληνός.
Σχόλια