ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: «Τα πράσινα και μπλε καφενεία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί κ. Μανιάτη»Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας της παράταξης μας «Αλλαγή Πορείας», επισήμανε ότι προχωράμε χωρίς διχασμούς και διαιρέσεις, όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας από όποιο χώρο και αν προέρχεται ο καθένας. Αυτό εξάλλου απαιτεί πλέον και ο κόσμος. Θεωρούσαμε ότι όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί, αυτό που εύστοχα ανέφερε ο κ. Δήμαρχος, ότι οι διαχωρισμοί του παρελθόντος και τα πράσινα και μπλε καφενεία έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι αυτό δεν το έχουν αντιληφθεί κάποιοι και αν και επιδιώκουν να παρουσιάσουν για τον εαυτό τους ένα σύγχρονο τεχνοκρατικό προφίλ, δυστυχώς μία και μόνο ανακοίνωσή τους είναι αρκετή για να καταρρίψει τις προσπάθειες χρόνων. 

Εν προκειμένω με μεγάλη μας λύπη λάβαμε γνώση της ανακοίνωσης του κ. Μανιάτη και αν και ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι με αυτή προσβάλει όχι μόνο το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών, τα μέλη της παράταξης της παρούσας δημοτικής αρχής αλλά και τους πολίτες που παρέστησαν στην εκδήλωση. Οι πολίτες αυτοί προέρχονταν από όλους τους πολιτικούς χώρους και μετά βεβαιότητας μεταξύ αυτών και άνθρωποι που τον στήριξαν και τον στηρίζουν εκλογικά.

Και επειδή μέχρι σήμερα θεωρούσαμε πως τα λόγια του κ. Μανιάτη σε δια ζώσης συζητήσεις συμβάδιζαν και με τις δημόσιες δηλώσεις του, του υπενθυμίζουμε, πως στην εκδήλωση προσκλήθηκε από τον ίδιο τον κ. Δήμαρχο, όταν συναντήθηκε στην κοπή της πίτας των Φιλολόγων Αργολίδας, και ο ίδιος ευχήθηκε στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο καλή επιτυχία στην εκδήλωσή του. Μάλιστα του είπε ότι δεν θα μπορέσει να παραστεί διότι είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Βουλή.

Δυστυχώς με την σημερινή του ανακοίνωση το μόνο που κάνει είναι να αναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό, για λόγους που εύκολα μπορεί να κατανοήσει ο οιοσδήποτε. Μπορεί να στηρίζει όποιον υποψήφιο ο ίδιος επιθυμεί. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον στηρίζει και για ποιον λόγο το δηλώνει. Θα πρέπει όμως να αντιληφθεί και θα το αντιληφθεί ότι ο κόσμος πλέον δεν ποδηγετείτε και δεν περιμένει «συστάσεις» αφ’ υψηλού. Θα του θυμίσουμε τέλος ότι και στο παρελθόν έχει σταθεί άτυχος στις επιλογές του, καθώς όποιον Δήμαρχο στήριζε δεν είχε καμία τύχη στις εκλογές. Οι πολίτες πλέον γνωρίζουν , βλέπουν και κρίνουν!

Σχόλια