ΝΑΥΠΛΙΟ: Μεγάλη συμμετοχή από γονείς στην ημερίδα «Τεχνολογία, διαδίκτυο και εκπαίδευση. Κίνδυνος και κοινωνικές διαστάσεις»


Ο Δήμος Ναυπλιέων, έχοντας επανειλημμένα δείξει τις ευαισθησίες του προς τα παιδιά, συνδιοργάνωσε με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων) και το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α' θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, ημερίδα με θέμα: «Τεχνολογία, διαδίκτυο και εκπαίδευση. Κίνδυνος και κοινωνικές διαστάσεις».
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στο Βουλευτικό και απευθύνονταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, 
ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α' θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αντώνης Ντέμος.
Την ημερίδα παρακολούθησε πλήθος κόσμου ανάμεσα τους, η δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη σε θέματα Παιδείας Μαρία Ράλλη, ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Μαλτέζος και πολλοί γονείς και εκπαιδευτικοί.

Το διαδίκτυο είναι πλέον μέρος της κοινωνικής και οικονομικής ζωής μας, αλλά ταυτόχρονα εσωκλείει και σοβαρότατους κίνδυνους για μεγάλους, πόσο μάλλον για τα παιδιά, γι αυτό χρειάζεται σωστή ενημέρωση και λελογισμένη χρήση.

Σχόλια