ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ: ''Η παράδοση του αθλητισμού της Αργολίδας μία από τις σπουδαίες μας παρακαταθήκες''

Βαγγέλης Τζαβέλλας
Η παράδοση του αθλητισμού της Αργολίδας, μία από τις σπουδαίες μας παρακαταθήκες, καρποφορεί σε μια νέα εποχή και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας . 
Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες από την Αργολίδα που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν και κυρίως στις πρωταθλήτριές μας. 

Χαιρόμαστε για την κα Ελπίδα Καρκαλάτου, με την οποία ερχόμαστε καθημερινά σε επαφή στους αθλητικούς χώρους του Δ.Α.Κ. Άργους και παρακολουθούμε από πολύ κοντά την προσπάθεια της και τη μεγάλη προσήλωση στους στόχους της, η οποία κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο.

Ένα μεγάλο μπράβο και στις συναθλήτριες της Ελπίδας, κυρίες Κατερίνα Δαλάκα, Ειρήνη Γεωργαλά και Ελπίδα Τόκα οι οποίες μαζί της, στην ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400 μέτρα γυναικών ήρθαν πρώτες, μια διάκριση που αποτελεί ταυτόχρονα την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών από Σύλλογο στην Ελλάδα στον κλειστό στίβο. 

Τέλος, στον προπονητή κο Γεώργιο Καραπάνο, στην πρόεδρο κα Μαίρη Χριστοδούλου και στο υπόλοιπο Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αργολίδας, ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους και τους ευχαριστούμε θερμά .

Σχόλια