ΕΛΕΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ στη τηλεόραση BEST: ''Μεγάλη τιμή για μένα η επιλογή μου από τον Κ.Μητσοτάκη'' - ''Δυνατό ψηφοδέλτιο ΝΙΚΑ στην Αργολίδα''Με δυναμικό τρόπο συνεχίζει η υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ Ελένη Παναγιωτοπούλου, η οποία βρισκόταν ανάμεσα στις πρώτες υποψηφιότητες που ανακοινώθηκαν από το κόμμα για τις ερχόμενες εθνικές εκλογές. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST η Ελένη Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν την περιοχή της, ενώ μίλησε και για την Πελοπόννησο και τα όσα εξελίσσονται, έχοντας και την εμπειρία τόσο από τη θέση της περιφερειακής συμβούλου και πρώην αντιπεριφερειάρχη, αλλά και την πρώην ιδιότητα της αναπληρώτριας γραμματέως αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

Η κα Παναγιωτοπούλου ξεκάθαρα στήριξε την υποψηφιότητα Νίκα για την Περιφέρεια, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων πως δημιουργεί ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο και στην περιοχή της την Αργολίδα. Δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα σε κομματικό επίπεδο συμβαίνουν στην Αρκαδία και την απόφαση για μη συμμετοχή της Εύης Τατούλη στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο, ενώ έστειλε και τα δικά της μηνύματα για τις ερχόμενες εκλογές.


Σχόλια