14ος Αργειακός Μυκηναϊκός Δρόμος 2019: Ο Χρήστος, ο Μάριος και ο Νίκος θα είναι μαζί μας...Έλα και εσύ!


Ο Χρήστος, ο Μάριος και ο Νίκος θα είναι μαζί μας στον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο 2019 . Έλα και εσύ ..

Κάνε like στην σελίδα " Αργειακός - Μυκηναϊκός Ημιμαραθώνιος Δρόμος", ακολουθώντσς το παρακάτω link : https://www.facebook.com/argeiakos.mykhnaikos/ και ενημερώσου για όλα τα νέα των εκδηλώσεων του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και της επιθυμίας για ευρύτερες συνέργειες στα δρομικά γεγονότα που διοργανώνει, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών, σχεδιάζει μια εξαιρετική νέα δράση :

Φέτος, το μήνυμα «όλοι μοναδικοί, όλοι ίσοι» θα αποτελέσει τον πυρήνα, αλλά και μια ιδιαίτερη παράλληλη εκδήλωση , στον 14ο Αργειακό Μυκηναϊκό Δρόμο 2019, με μια όμορφη διαδρομή για πρώτη φορά για Α.Μ.Ε.Α. αλλά και με μια προσπάθεια στοχευμένης ενημέρωσης για τα θέματα και τις ενεργές δράσεις των Α.Μ.Ε.Α. .

Ας ξεπεράσουμε τις λανθασμένες αντιλήψεις και τα στερεότυπα, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα άτομα με ειδικές διαφορετικές, μοναδικές ικανότητες.

Η μετασχηματιστική δύναμη του αθλητισμού άλλωστε είναι η δύναμη όλων μας για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε κάθε μέρα. 

Ο Αθλητισμός μπορεί να αλλάξει στάσεις και συμπεριφορές, μέσω της ανάπτυξης της ομαδικότητας, ανεξάρτητα από το χρώμα ή τις παραδόσεις, το φύλο, αλλά και την ικανότητα ή την αναπηρία, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

Σχόλια