Ήττα για τον ΠΟΛΥΝΙΚΗ στον Βύρωνα από τον βασικό διεκδικητή του τίτλου ΑΘΗΝΑΪΚΟ


Την Κυριακή η ομάδα του ΓΑΣ Ναυπλίου Πολυνίκης, έχασε στο Βύρωνα από τον Αθηναϊκό, βασικό διεκδικητή του τίτλου. Παρά τις πολύ σημαντικές απουσίες, διεκδικήσαμε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο! Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε!

Τα πεντάλεπτα 1-0, 2-3, 2-4, 4-7, 8-8, 11-12 ημ. 13-15, 14-15, 17-15, 18-16, 20-19, Τελικό σκορ 22-20 

ΓΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ''ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ: Κορολής, Συντρίκος 1, Παππάς, Παπαδόπουλος, Αϊβαλιώτης 2, Ρόντος 4, Κόκκινος 2, Συρεγγέλας, Μιχαλάκης, Μουζακιώτης 5, Αντωνόπουλος 1, Μίχος 3, Αλεξούλης, Τσεχαγιάς 3 

Φέτος δυστυχώς η ομάδα μας κάνει μόνο μία προπόνηση την εβδομάδα, αφού μέχρι και σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατό να δοθεί και μια δεύτερη ώρα προπόνησης από τους υπευθύνους.

Ο Πολυνίκης είναι η μοναδική ομάδα Handball στην πόλη του Ναυπλίου, την οποία εκπροσωπεί επάξια σε εθνικό επίπεδο, αφού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας. 

Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, η οποία συνεχώς μεγαλώνει, καθώς, παρά τις αντιξοότητες οι ακαδημίες μας αναπτύσσονται με ραγδαίο ρυθμό! Για τους λόγους αυτούς, αλλά και την εν γένη παρουσία μας, δικαιούμαστε πιο δίκαιη αντιμετώπιση!


Σχόλια