ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο TRC Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στο Διαδρόμιο Κουταλά (Σπαθοβούνι το 1ο TRC Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ , αγώνας του Πανελληνίου Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης .

Στην αφετηρία του αγώνα βρέθηκαν 26 αυτοκίνητα και 4 Χωμάτινες Φόρμουλες.



Η διοργάνωση έγινε από την Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου (Αργολική Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού 4Χ4 Ναυπλίου) και ήταν ο τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Επάθλου για το 2018, που έχει θεσπίσει η ΟΜΑΕ.

Οι βροχές των τελευταίων ημερών δημιούργησαν ένα εκπληκτικό TERRAIN με τους αγωνιζόμενους να το εκμεταλλεύονται και να ανεβάζουν ψιλά τον ανταγωνισμό συνδυάζοντας το συναρπαστικό θέαμα με τις εκπληκτικές επιδώσεις .



Την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη πήρε ο Χεκιμιάν Ι. της ΑΛΑ Κορινθίας με χωμάτινη φόρμουλα speedcar xtrem 600 , ήταν ο μόνος πού κατάφερε να κερδίσει τον Μποζιονέλο Ιωάννη της Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου με το Mitsubishi Lancer Evo v/vi που κατατάχτηκε 2ος γενικής με μόλις 1΄΄ διαφορά και 1ος στα αυτοκίνητα . Στην Τρίτη θέση ο Δημούσης Μ. με χωμάτινη φόρμουλα 4Χ4 Gustom . Ο Παναρίτης Ευάγγελος της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακός 5ος γενικής και 3ος στα αυτοκίνητα . 



Στις κατηγορίες αυτοκινήτων είχαμε :

Στα 2000+cc 1ο τον Μποζιονέλο Ιωάννη της Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου 2ο τον Πολυχρονόπουλο Ι. της ΑΛΑ Καλαμάτας και 3ο τον Παναρίτης Ευάγγελος της Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου.

Στα 1601 – 2000cc 1ο τον Αντωνίου Κ. της Α.Λ.Α.Λαμίας , 2ο τον Μποζιονέλο Ιωάννη της Α.Λ.Μ.Α.4Χ4 Ναυπλίου με το Ford Escort , 3ο τον Ρήγα Γ. της Α.Λ.Κ. Καλαμάτας . 

Στην ίδια κατηγορία ο συντοπίτης μας Μούγιος Θεόδωρος οδήγησε εκπληκτικά τον BMW 3 E30 και κατατάχτηκε 4ος με μόλις 1,5΄΄ από τον 3ο . Πολύ καλοί και οι Παλαιολόγος Χ. από το Άργος πού ήταν 5ος και Τσαγκαράκης Αναστάσιος της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου με το αδύναμο BMW (ιστορικό) ήταν 7ος.

Στα 1401 – 1600 cc 1ος ήταν ο Μαχαίρας Κ. από την ΛΑ Σπάρτης , 2ος ο Δημόπουλος της ΑΣΜΑΝ Ηλείας και 3ος ο Παπαδάς από την Κόρινθο. Στην κατηγορία – 1400cc 1ος Τουσούλης της ΑΛΑΚορινθίας , 2ος ο Μαυραγάνης από ΑΣΜΑΝ Ηλείας και 3ος ο Παπαδόπουλος Α. από τον ΑΟΛΑΠ.

Στην ΤΖ1 1ος τον Σιούτης Π. , 2ο Βοριάς Ι. και 3ο τον Κουτσουμπός Φ. όλοι από το Ε.Δ.Ο.



Η Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου θέλει να συγχαρεί όλους τους αγωνιζόμενους για την συμμετοχή και την άψογη αθλητική τους συμπεριφορά , θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της , τους άρχοντες του αγώνα , την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου και το ΕΚΑΒ , για την πολύ καλή συνεργασία και ιδιαιτέρα τους χορηγούς μας : 

ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΖΙΟΝΕΛΟ , Ι ΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ , ART GRILL ΜΑΡΝΕΡΗΣ , ΠΗΔΑΛΙΟ , ΠΑΝΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗΣ , Ανταλλακτικά ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ , Συνεργείο ΚΟΥΓΙΑΣ, Συνεργείο ΚΑΤΣΙΑΒΟΣ και καφέ ΚΛΕΨΥΔΡΑ. .
Δ.Τ.
Απο την Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 ΝΑΥΠΛΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου