Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

Έντονο ενδιαφέρον αλλά και Συνωστισμός στη δεύτερη θέση στην Α2 μπάσκετ ανδρών ΕΣΚΑΚ...Γραφει ο ΜΠΑ-ΣΧΕΤΙΚΟΣ


Μετά από εφτά αγώνες, όχι μία, όχι δύο… αλλά πέντε ομάδες βρίσκονται στο ίδιο ρεκόρ με πέντε νίκες και δύο ήττες στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην Α2 μπάσκετ ανδρών, σε μια χρονιά πολύ ενδιαφέρουσα, αφού το πρωτάθλημα γίνεται σε έναν όμιλο (και όχι σε δύο ή τρεις όπως γινόταν παλαιότερα).


Συναντάμε ομάδες πολύ καλές, που αν φέτος αγωνίζονταν στην Α1 δε θα ήταν περίεργο να βρίσκονται στη μέση του πίνακα, μιας και έχουν ενισχυθεί από πολύ καλούς έμπειρους αλλά και νεαρούς παίκτες.

Αν λάβουμε δε υπόψη και το γεγονός του ότι, υπό προϋποθέσεις μπορεί να ανέβουν κατηγορία οι 2 ή και οι 3 πρώτες ομάδες… τότε η αξία του πρωταθλήματος της Α2 ανεβαίνει. Ο λόγος για την πιθανότητα οι Λέοντες, που φέτος αγωνίζονται στην Γ΄ εθνική κατηγορία, καταφέρουν και σωθούν. Στην περίπτωση αυτή, θα δημιουργηθεί μία επιπλέον κενή θέση στην Α1. Τότε λοιπόν, είναι εξαιρετικά πιθανό, (αφού ο τελευταίος της Α1 θα πέσει στην Α2) να ανέβουν απευθείας και οι δύο πρώτοι της Α2, με τον τρίτο να παίζει αγώνα μπαράζ, με το προ-τελευταίο της Α1.

Στα αξιοσημείωτα είναι ο σημερινός αγώνας των Μεθάνων/Άτλα με το Βραχάτι και οι συναντήσεις των πρωτοπόρων στις τρείς επόμενες αγωνιστικές: 9η αγωνιστική με Δόξα – Ασίνη και Βραχάτι – Ολυμπιακό, η 10η αγωνιστική με Μέθανα/Άτλα – Χιλιομόδι και η 11η αγωνιστική με Χιλιομόδι – Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου