ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ: Συνεχίζουμε με όλους εσάς δίπλα μας


Μια περίληψη όσων διαδραματίστηκαν στο Δ.Σ. και στην ανοιχτή διαβούλευση σχετικά με το πάρκο του Κολοκοτρώνη. Θα ξεκινήσω με κάποιες παραδοχές.

Παραδοχη1η
Η μελέτη που εγκρίθηκε από το Δ.Σ είναι διαχειρίσιμη, τροποποιείται και εξυπηρετούσε την ανάγκη κατάθεσης της πρότασης μας για χρηματοδότηση από το πράσινο Ταμείο. Αυτό ειπώθηκε σε όλους τους τόνους και όποιος κάνει ότι δεν το καταλαβαίνει θεωρώ ότι το κάνει σκόπιμα . Και αν κάποιος είχε αμφιβολίες η παρέμβαση της κας Παπαδημητρίου ότι καμία μελέτη δεν μπορεί να θεωρηθεί τελική εφόσον δεν έχει την έγκριση της αρχαιολογίας θα έπρεπε να έχει πείσει και τον τελευταίο. 

Παραδοχή 2η 
Τολμήσαμε να ακουμπήσουμε και να αναβαθμίσουμε το εμβληματικό πάρκο και να ζητήσουμε την άποψη των συνδημοτών μας σε μια διαδικασία άκρως δημοκρατική και πρωτοπόρα. Μέσα από την διαδικασία αυτή εκτεθήκαμε όλοι στα μάτια του κόσμου τόσο για τις απόψεις μας όσο και για τις προθέσεις μας. 

Παραδοχή 3η
Δεν κάνουμε το πάρκο πλατεία , δεν κόβουμε ανεξέλεγκτα τα δέντρα , δεν αλλοιώνουμε την ιστορικότητα του πάρκου, το σεβόμαστε όπως σεβόμαστε και την γνώμη σας. 

Παραδοχή 4η
Αν η παρέμβαση μας στο πάρκο και η απόφαση μας για ανοιχτή διαβούλευση είναι προεκλογικό κόλπο όπως διατείνεται η αντιπολίτευση πως να μην θεωρήσω εγώ ότι τα εμπόδια που βάζουν σε ένα έργο πνοής για το Ναύπλιο δεν κρύβει την δική τους αντιπολιτευτική τάση σε οτιδήποτε αναπτυξιακό γίνεται σε όλους τους τομείς. 

Συνεχίζουμε με όλους εσάς δίπλα μας.

Σχόλια