Πρεμιέρα τη Κυριακή με ΔΟΥΚΑ ο ΟΙΑΞ - Δηλώσεις του Χ.Κουλουριώτη και του Δ.Παπαντωνίου


Ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής ο προπονητής και ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ ανδρών, Χάρης Κουλουριώτης και Δημήτρης Παπαντωνίου αντίστοιχα, απευθυνόμενοι στους φίλους του Οίαξ Ναυπλίου τόνισαν:

Χάρης_Κουλουριώτης – Προπονητής :
«Ξεκινώντας τη νέα σεζόν θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους αθλητές και τις ομάδες υγεία και να έχουμε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με γεμάτα γήπεδα.
Όσον αφορά την ομάδα μας, πάντα οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και μάλιστα όταν παίζεις εκτός έδρας και απέναντι σε μια ομάδα παραδοσιακά δυνατή.
Ο φετινός Δούκας δείχνει δυνατός με παιδιά έμπειρα αλλά και ταλαντούχα και έναν καλό προπονητή και θέλει να πραγματοποιήσει ένα καινούριο ξεκίνημα μετά τον υποβιβασμό του από την Α2.
Αντίθετα εμείς ως νεοφώτιστοι στην κατηγορία θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις να πάρουμε ότι μας αναλογεί από τον αγώνα αυτό.
Έχουμε δουλέψει σκληρά στην προετοιμασία και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι για την πορεία μας!»


Δημήτρης_Παπαντωνίου – Αρχηγός :

«Την Κυριακή έχουμε ένα δυνατό παιγνίδι απέναντι σε μια νεανική ομάδα με πολύ καλή έδρα. Μη ξεχνάμε ότι είναι πρεμιέρα του πρωταθλήματος και κρύβει πολλές παγίδες.
Η ομάδα μας είναι έτοιμη και δυνατή να κάνει ένα καλό παιγνίδι και να φύγει από τον Δούκα με το πρώτο της διπλό.
Όσο για το πρωτάθλημα της φετινής σεζόν προμηνύεται δυνατό και με πολλές ανατροπές, μιας και όλες οι ομάδες είναι καλές και έχουν ενισχυθεί σημαντικά.»

Σχόλια