Στο πιάτο σας η 2η αγωνιστική για την Α1 στο μπάσκετ ανδρών από τον ΜΠΑ-ΣΧΕΤΙΚΟ


Το Κιάτο αφού πέρασε από το Κρανίδι, υποδέχεται την ομάδα φαβορί για άνοδο Ερμιόνη στις 5 το απόγευμα. Μια Ερμιόνη που επικράτησε με +20 πόντους στην πρεμιέρα επί του πολύ καλού Βέλου. 
Το Ξυλόκαστρο στις 5 το απόγευμα θα αγωνιστεί με το Κρανίδι. Θυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν ήδη ένα ροζ φύλλο αγώνα, στο εκτός έδρας ματς με το Λέχαιο. Οι "μικροί" του Κρανιδίου θα προσπαθήσουν για την πρώτη τους νίκη. 

Στο Άστρος στις 7 το απόγευμα ο τοπικός Πήγασος που προέρχεται από εμφατική ήττα μέσα στο Λουτράκι, θα προσπαθήσει για τη νίκη απέναντι στο αδύναμο φέτος Λέχαιο.

Στους Άγιους Θεοδώρους το επόμενο παιχνίδι: Τήρων-Λουτράκι. 
Ο Τηρωνας, μια από τις διεκδικήτριες του πρωταθλήματος ομάδες, έχοντας περάσει άνετα από το Λυγουριό, θα υποδεχθεί τον Ποσειδώνα. 

Στο Άργος τώρα, ο Ατρέας (εύκολη ήττα από αργοναύτη) θα αντιμετωπισει την Κορωνίδα (εύκολη ήττα από Τήρωνα) στις 7 το απόγευμα, σε έναν αγώνα δύσκολο και για τις δυο ομάδες. 

Τέλος το Βέλο στις 7 το απόγευμα θα παίξει με τον αργοναύτη. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα (στην Ερμιόνη) και οι φιλοξενούμενοι από νίκη (εντός με Ατρέα)

Ο ΜΠΑ-ΣΧΕΤΙΚΟΣ

Σχόλια