ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: Εγκρίθηκε από τη Διαχειριστική Αρχή η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για την εκβάθυνση του λιμανιού

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μας ενημερώνει μέσα από την προσωπική του σελίδα για το θέμα της εκβάθυνσης του λιμανιού και αναφέρεται και σε άλλα θέματα.

Αναλυτικά:

Εγκρίθηκε από τη Διαχειριστική Αρχή η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία του σημαντικότερου ίσως έργου της περιοχής μας την Εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου. 
Με την συγκεκριμένη θετική γνωμοδότηση η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ναυπλιέων κάλεσε τον ανάδοχο για την προσκόμιση επικαιροποιημένων δικαιολογητικών και την υπογραφή της σύμβασης. 
Η δουλειά είναι καθημερινή και σε όλα τα επίπεδα τοπικά ή θεματικά. 
Από το κορυφαίο Αναπτυξιακό Έργο (λιμάνι Ναυπλίου) , στις παιδικές χαρές, στην αγροτική οδοποιία, στα σχολεία μας, στην υδροδότηση της Αγίας Τριάδας και του Παναριτίου με νερό Λέρνης , στην προετοιμασία υδροδότησης για το Ανυφί, Πλατανίτι,Ηραίο, Πουλακίδα αλλά και στους καθαρισμούς ρεμάτων ή περιοχών όπου ασυνείδητοι μεταφέρουν απόβλητα μη ξεχνώντας ούτε την πλατειούλα στη Βίλλα (δεν ξέρετε αυτό τον οικισμό του Δήμου κάποιοι; Εσείς χάνετε)

Σχόλια