Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Δρεπάνου: ''Καλούμε σε ΑΠΟΧΗ από τα μαθήματα για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί''

Το πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών έχει ξεκινήσει από την έναρξη της σχολικής χρονιάς εφόσων πολλοί μαθητές κατοικούν σε περιοχές που δεν υπάρχει καθόλου τακτική συγκοινωνία.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν σταμάτησε τελείως η μεταφορά μαθητών και από τις υπόλοιπες περιοχές.Από τα 115 παιδιά που φοιτούν στο γυμνάσιο Δρεπάνου τα 85 μεταφέρονται.
Στην ενημέρωση που έγινε από την περιφέρεια την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018,αναφέρθηκε ότι η Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου θα είναι η καταλυτική ημερομηνία για τη λύση του θέματος της μεταφοράς.
Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κάποια ενημέρωση.Η ανοχή μας εξαντλήθηκε!Καλούμε λοιπόν τους γονείς όλων των μαθητών,μεταφερόμενων και μη,σε ΑΠΟΧΗ από τα μαθήματα για όσο χρονικό διάστημα αποφασιστεί στην Εκτακτη Γενική Συνέλευση που συγκαλούμε αύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 11π.μ στο γυμνάσιο Δρεπάνου.Η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη για να υπάρξει απαρτία έτσι ώστε να παρθεί οριστική απόφαση. 

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων γυμνασίου Δρεπάνου.

Σχόλια