Ένοπλη ληστεία σε χρυσοχοείο στο κέντρο της ΤΡΙΠΟΛΗΣ το πρωί

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί (περίπου στις 10.00) στο κέντρο της Τρίπολης. 
Οι πληροφορίες του ρεπορτάζ της ΔΡΤ αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν τέσσερις και ένοπλοι (πιθανότατα καλάσνικοφ), ενώ είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. 

Μπήκαν στο εργαστήριο χρυσοχοΐας, αφήνοντας το όχημά τους παρκαρισμένο απέναντι με ανοιχτές τις πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού. Αφού χτύπησαν στο κεφάλι με ένα όπλο τον ιδιοκτήτη, ακολούθως έκλεψαν κοσμήματα και διέφυγαν με δύο οχήματα προς άγνωστη κατεύθυνση. Το ένα από τα δύο οχήματα βρέθηκε καμένο στο 3ο χιλιόμετρο Τρίπολης – Σπάρτης.

Πρόκειται για το ασημένιο όχημα που είχε σταθμεύσει αρχικά απέναντι από το εργαστήριο. Η Αστυνομία παίρνει αποτυπώματα από το εργαστήριο χρυσοχοΐας και μαρτυρίες από αυτόπτες μάρτυρες και περιοίκους. Επιπλέον, έχουν στηθεί μπλόκα περιμετρικά της Τρίπολης για να εντοπιστούν οι ληστές.

Ο τραυματισμένος άνδρας του καταστήματος αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία βρίσκεται ήδη εκεί για να ξεκινήσει έρευνα. Γενικότερα, όσοι βρίσκονταν στην περιοχή είναι τρομοκρατημένοι, αφού η ένοπλη ληστεία έγινε στο πλέον κεντρικό σημείο της Τρίπολης και μάλιστα σε ώρα αιχμής, όταν εκεί βρισκόταν αρκετός κόσμος.

Πηγή: http://www.drt915.gr

Σχόλια