Έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

Πανέτοιμα για το πρώτο κουδούνι και την υποδοχή των μαθητών, είναι τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων, σύμφωνα με την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο σε θέματα Παιδείας, Μαρία Ράλλη και τον πρόεδρο των σχολικών επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Παύλο Χρηστίδη.
Οι παρεμβάσεις οι οποίες έγιναν αφορούσαν αποκατάσταση φθορών, υδραυλικές και ξυλουργικές εργασίες, καθώς και ελαιοχρωματισμούς. 

Πραγματοποιήθηκαν αναδιαμορφώσεις αύλειων χώρων, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν ξέγνοιαστα το παιχνίδι τους. Κατασκευάστηκαν χώροι άθλησης και αγοράστηκαν νέοι εξοπλισμοί. Επίσης, διανεμήθηκαν τα χαρτικά είδη, ενώ πιάνουν δουλειά και οι καθαρίστριες. 

«Οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς έχουν ήδη τακτοποιηθεί», είπε η κ. Ράλλη, «ενώ συντηρήσεις και επισκευές θα γίνονται και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, όπου κριθεί απαραίτητο. Βασική προτεραιότητα της δημοτικής αρχής είναι οι μαθητές και η νέα γενιά. Για το λόγο αυτό, προβήκαμε στις αναγκαίες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών σε όλα τα σχολεία του δήμου μας. Όλα τα παραπάνω, έγιναν παρά τις αντιξοότητες, την έλλειψη πόρων και ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από ένα σωστό προγραμματισμό αφού τα συνεργεία του δήμου μας, δούλεψαν εντατικά και μεθοδικά όλο το καλοκαίρι, με στόχο να λυθούν όλα τα κτιριακά προβλήματα και ανακαινισμένα τα σχολεία μας, να υποδεχτούν τους μαθητές σε ένα λειτουργικά και αισθητικά αναβαθμισμένο περιβάλλον».

Σχόλια