Παρουσία του ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΑΤΙΣΤΑ ο αγιασμός της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΑΔΡΙΑΝΟΥ και πέναλτι με προσποίηση του Ιερέα ΚΩΣΤΑ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο γήπεδο της Νέας Τίρυνθας και παρουσία του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Μπατίστα , πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ανδρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Αγίου Αδριανού που τέλεσαν οι ιερείς Κώστας Ξανθόπουλος και Παναγιώτης Δήμας. 

Στο γήπεδο βρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Βλαχόπουλος και σύσσωμο το Δ.Σ. , οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας αλλά και τα παιδιά της ακαδημίας μαζί με τους γονείς τους.

Η προσπάθεια που ξεκινάει με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου για την Αναγέννηση είναι πολύ σημαντική και σ' αυτό έχει πέσει το βάρος και δευτερευόντως στην ανδρική ομάδα.
Ο Πρόεδρος της ομάδας Αλέξανδρος Βλαχόπουλος δήλωσε: 
Σήμερα είναι μια μέρα ξεχωριστή... Σήμερα είναι η αφετηρία των προσδοκιών μας για συνεχόμενες επιτυχίες. Γίνεται σοβαρή δουλειά και αναγνωρίζεται από όλους. Δεν είναι τυχαίο που για πρώτη φορά ακολούθησαν το κάλεσμά μας πολλά παιδάκια. Οι ευθύνες μας μεγαλώνουν και σύντομα θα τους δικαιώσουμε. Οι εγγραφές συνεχίζονται.. Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν. Ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδας μας Νίκο Δρούγκα, τον προπονητή των ακαδημιών Δημήτρη Καραμπή και φυσικά τον Ντάνιελ Μπατίστα για την άψογη συνεργασία!
Την παράσταση στο τέλος έκλεψε ο ιερέας Κώστας Ξανθόπουλος ο οποίος σκόραρε από το σημείο του πέναλτι κάνοντας διπλή και τριπλή προσποίηση. Χρέη τερματοφύλακα ανέλαβε ο πρόεδρος της ομάδας , ο οποίος νικήθηκε από τον Πατέρα Κώστα Ξανθόπουλο.
Σχόλια