Στη ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ μαζί με τον ΑΝΣΑΡΙΦΑΡΝΤ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ

Οι δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν από τα βασικά στελέχη του περσινού Ολυμπιακού, δεν υπολογίζονταν από τον Πέδρο Μαρτίνς και η διοίκηση αποφάσισε να τους παραχωρήσει στην αγγλική ομάδα.

Ο 28χρονος Ιρανός επιθετικός ήταν θετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία και ο Αϊτορ Καράνκα είχε δώσει το πράσινο φως για την απόκτησή του. Μάλιστα, ο μάνατζέρ του, Ρέζα Φαζέλι «διαρρήγνυε τα ιμάτιά του» στις αρχές του καλοκαιριού ότι θα φέρει πρόταση πολλών εκατομμυρίων για τον Καρίμ και υποστήριζε κιόλας ότι δεν θα επέστρεφε καν στον Ολυμπιακό από το Μουντιάλ. Τελικά, πρόταση δεν ήρθε και ο παίκτης θα μετακομίσει στην άλλη ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη: Τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

"Πακέτο" με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, στη Νότιγχαμ θα αγωνίζεται και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, γεγονός που επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο...μουντιαλικός Ανσαριφάρντ, ήταν 3η επιλογή για τη θέση του σέντερ φορ, πίσω από τους Γκερέρο και Χασάν, ενώ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μέχρι πρόσφατα έκανε προπονήσεις με τους "κομμένους".


Σχόλια