Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας για την Πανελλαδική Διαμαρτυρία στη 83η Δ.Ε.Θ.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας θα συμμετάσχει στην ένστολη πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00.
Θεωρούμε πως κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος παρά μόνο αυτός που δεν δόθηκε ποτέ, γι'αυτό δίνουμε δυναμικό παρόν.

Διεκδικούμε και Απαιτούμε:
1) Πλήρη συμμόρφωση της Κυβέρνησης με όλες τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επαναφορά των αποδοχών μας στα επίπεδα του Ιουλίου του 2012 και τη  χορήγηση των αντίστοιχων αναδρομικών.

2) Ενίσχυση του αξιόμαχου των Σωμάτων Ασφαλείας με νέες προσλήψεις, με τον εκσυγχρονισμό υποδομών και μέσων, αλλά και με την καθολική και έμπρακτη αναγνώριση του έργου μας από τους Κυβερνώντες.

3) Την αναγνώριση του επαγγέλματος που επιτελούμε ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού και την καθιέρωση ιατρού εργασίας, σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία.

4) Τη διασφάλιση της καταβολής κύριων και επικουρικών συντάξεων σε ανεκτά επίπεδα διαβίωσης και όχι υπό τη μορφή φιλοδωρήματος.

5) Την αναβάθμιση του κοινωνικού κράτους και των παρεχόμενων αγαθών και υπηρεσιών στον τομέα της Πρόνοιας, της Υγείας και της Παιδείας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου