Ο Διομήδης γιορτάζει σε λίγους μήνες τα 35 χρόνια λαμπρής ιστορίας του τμήματος χάντμπολ - ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Διομήδης γιορτάζει σε λίγους μήνες τα 35 χρόνια λαμπρής ιστορίας του τμήματος χάντμπολ!!!

Από το 1984 έως και σήμερα, η αγαπημένη ομάδα της Αργολίδας έχει προσθέσει χρυσές σελίδες στο βιβλίο του αθλητισμού της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης!

Η φετινή σεζόν 2018-2019 είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά και συγκινητική για τους Λύκους, καθώς ο αριθμός 35 θα φορτίσει συναισθηματικά όλους όσοι συνέβαλλαν όλα αυτά τα χρόνια στην ιστορία του Διομήδη!

Οι επετειακές κάρτες διαρκείας είναι πλέον διαθέσιμες για τους φίλους της ομάδας. Δεν αποτελούν απλά μια κάρτα ελεύθερης εισόδου στο γήπεδο για τους κατόχους της, αλλά μια υπόσχεση όλων ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του Διομήδη και για τα επόμενα χρόνια, για τις επόμενες δεκαετίες!

Όλοι μαζί φέτος πανηγυρίζουμε για τα άκρως επιτυχημένα 35 χρόνια του τμήματός μας! Σαν δώρο για αυτή τη γιορτή, η Διοίκηση αποφάσισε να τις διαθέσει στην προνομιακή και σημαδιακή τιμή των 35€, όσα ακριβώς τα χρόνια που γιορτάζουμε!
Προμηθευτείτε την δική σας κάρτα διαρκείας των Λύκων και ζήστε από κοντά νέες συγκινήσεις και χαρές!

Και... επειδή το παρελθόν είναι πάντα αρωγός για το μέλλον μας, οι φετινές κάρτες διαρκείας αφιερώνονται με πολλή τιμή και περηφάνια σε όλους αυτούς που πίστεψαν στο όνειρο! Βρείτε τους στην πίσω όψη της κάρτας σας!

Σχόλια