Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ''ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018''


Τα επίσημα εγκαίνια των εκδηλώσεων της "ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018" πραγματοποιηθηκαν στις 20.00΄ το βράδυ της Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018 στο παλαιό Τελωνείο Ναυπλίου.
Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων εντάσσεται η έκθεση έργων ζωγραφικής, η οποία σε μια διαδρομή που ξεκινά από το 1ο Δημοτικό σχολείο στην οδό Αμαλίας, διασχίζει την οδό Ά. Τερζάκη, συνεχίζει στην οδό Όθωνος και καταλήγει στο παλιό Τελωνείο Ναυπλίου, δεκατέσσερις καλλιτέχνες συμπολίτες μας εκθέτουν τα έργα τους σε μια πανδαισία χρωμάτων, ιδεών και τεχνοτροπιών.
Η έκθεση ξεκίνησε ήδη το βράδυ της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018, θα συνεχιστεί έως και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και θα είναι επισκέψιμη καθημερινά από τις 20.00΄ έως τις 23.00΄.
Αξίζει να αναφερθούν τα ονόματα των καλλιτεχνών που παίρνουν μέρος στην έκθεση ζωγραφικής στο πλαίσιο της "ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΝΑΥΠΛΙΑΔΑΣ 2018".Οι καλλιτέχνες που τιμούν τις εκδηλώσεις εκθέτοντας τα έργα τους, είναι (με αλφαβητική σειρά): Βασιλείου Θάνος, Γκόγκουα Ειρήνη, Γκριζάπη-Ξυλινά Βασιλική, Δημούλης Κωνσταντίνος, Δρίτσα-Καλογεράκη Ευγενία, Μακρής Γιάννης, Μαλακός Κώστας, Μπεκιάρη Κατερίνα, Νόνης Γιάννης, Πατρινιός Άγγελος, Prisecariu Geanina Costina, Ρηγόπουλος Ρήγας, Τρουπή Δήμητρα και Τσεκούρα Χάρις.Το ίδιο βράδυ, στις 21.00΄ ακολούθησε μουσική συναυλία στο χώρο του ΄΄Π΄΄ Ναυπλίου με τις καλλιτέχνιδες Πένυ Ξενάκη και Μαρία Κανελλοπούλουπου που ερμηνεύσαν έργα ελλήνων και ξένων συνθετών.


Στα εγκαίνια της Ναυτικής Ναυπλιάδας 2018 παραβρέθηκαν ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, , ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Σαρρής, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Καχριμάνης και Κωνσταντίνος Ρούτουλας, η Επιτετραμένη Τουρισμού του Δημου Ναυπλιέων Πόπη Καλκούνου, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Κωνσταντίνα Αναστασίου, η Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος Θεοδόσης Σπαντηδέας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ", ο Προεδρος Κωνσταντίνος Κολόκας και το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων "Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ" και πολύς κόσμος.

Σχόλια