Στη γυναικεία ομάδα του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ η τερματοφύλακας ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΛΗ


Η γυναικεία ομάδα του Ατρόμητου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την 20χρονη τερματοφύλακα Δήμητρα Γιαννακούλη.
Το νέο μέλος της «οικογένειας» του Ατρόμητου σπουδάζει στο τμήμα οργάνωσης και διαχείρισης αθλητισμού. Προέρχεται από την ομάδα του Φείδωνα Άργους με την οποία αγωνίστηκε από το 2012 μέχρι το τέλος της περσινής σεζόν και στις τρεις κατηγορίες του Εθνικού Πρωταθλήματος της χώρας.

Αποτέλεσε βασικό συντελεστή των επιτυχιών της ομάδας , έπαιξε με το Φείδωνα στον τελικό κυπέλλου το 2017 , αγωνίστηκε στις Εθνικές ομάδες κορασίδων και νεάνιδων της γενιάς της.

Σε ανακοίνωση του Γυναικείου Τμήματος τονίζεται με έμφαση ότι: «Η ομάδα πιστή στη φιλοσοφία και το όραμά της επενδύει στο χαρακτήρα και το ταλέντο της Δήμητρας. Ευχαριστούμε την ομάδα που την ανέδειξε τον Φείδωνα , και την οικογένειά της από την οποία αποκομίσαμε άριστες εντυπώσεις , για την άψογη συνεργασία. Ξεχωριστή αναφορά στον προπονητή της Ματραγκό Βαγγέλη που έχει αναλάβει και εξελίξει τη νεαρή τερματοφύλακα από την αρχή της ενασχόλησής της με το ποδόσφαιρο , στον οποίο η ίδια θεωρεί και δηλώνει ότι οφείλει πολλά. Καλωσορίζουμε τη Δήμητρα με την ευχή να πετύχουμε τους ομαδικούς αλλά και τους προσωπικούς της στόχους».

Σχόλια