ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Τελετή απονομής των βραβείων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ» παρουσία του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου

Παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ερμιονίδα η τελετή απονομής των βραβείων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Νικόλαος Σταμπολίδης με το Βραβείο Πολιτισμού 2018 και, ο Ερμιονικός Σύνδεσμος.Το Βραβείο Πολιτισμού για την Ελληνική Παράδοση 2018 παρέλαβε ο πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου, Γιάννης Σπετσιώτης. Τα βραβεία πολιτισμού Μαριάννας Βαρδινιγιάννη ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής προεδρίας και του Δήμου Ερμιονίδος.


Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε πως κάθε χρόνο θα δίνονται υποτροφίες για φοιτητές από την περιοχή που φοιτούν σε σχολές Αρχαιολογίας και καλών τεχνών.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Σπένσερ Κουίκ, ο Πρόεδρος της Ενωσης Κέντρου Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας ,Γ.Ανδριανός,Γ.Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η θεματική αντιπεριγερειάρχης Ε.Παναγιωτοπούλου, ο δήμαρχος Ερμιονίδος Δ.Σφυρής , ο Λουί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, δήμαρχος του γαλλικού Δήμου Σαμαλιέρ και γιος του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β.Σιδέρης , Φ.Στεφανόπουλος και Σαρρής, η τέως Βασιλική οικογένεια της Ελλάδος, η κα Γουλανδρή κα.

Σχόλια