ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ ΛΥΓΟΥΡΙΟΥ: Και το όνομα αυτού ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΕΤΖΑ!!!

Μία πάρα πολύ δυνατή μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αριστείωνας Λυγουριού που αλλάζει τα δεδομένα στην Α1 κατηγορία αφού απέκτησε τον Αλέξανδρο Νέτζα από τον Αργοναύτη, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να παίξει σαν εξτρέμ και στις δύο πλευρές αφού είναι ιδιαίτερα ταχύς με την μπάλα στα πόδια αλλά έχει και την ποιότητα στο ένας εναντίον ενός. 


Την σεζόν που πέρασε ο Νέτζα είχε 2.238 λεπτά συμμετοχής και πέτυχε 5 τέρματα. 

Έχει αγωνιστεί ακόμη στη Λέρνα, στην Κοιλάδα, στον Αστέρα Δρεπανιακό και στον Αργοναύτη από όπου και αποκτήθηκε. 
Με αυτή τη μεταγραφή ο Αριστείωνας δείχνει ότι δεν θέλει να αρκεστεί σε ένα καλό πλασάρισμα στις υψηλές θέσεις αλλά σίγουρα για κάτι παραπάνω. 

Να θυμίσουμε ότι έχουν ήδη αποκτηθεί ο Λούκας από την Κοιλάδα, ο Καραβιάς από την Ασίνη, ο Καζάς από τον Ατρόμητο Παναριτίου, ο Ιωακειμίδης από το Καλαμάκι, έχουν μείνει Καραμάνος, Πνευματικός, Λαμπρούσης και δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με Δριμούρα. Επίσης έχουν μείνει όλα τα παιδιά από το Λυγουριό που βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα και καταλαβαίνει κανείς τον πονοκέφαλο που έχει αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Ευθυμίου, ο προπονητής της ομάδας. 

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Αριστείωνας είναι πολύ κοντά στην απόκτηση ποδοσφαιριστή από την Γ εθνική που αγωνίζεται στα χαφ που αν πραγματοποιηθεί θα πρόκειται για σπουδαία κίνηση. 

Σχόλια