ΝΑΥΠΛΙΟ: Απόλυτα επιτυχημένο το 5ο μουσικό φεστιβάλ ''Μανώλης Χιώτης'' (ΒΙΝΤΕΟ)


Το αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη στην Πρόνοια που ξεκίνησε το 2014 έφτασε πλέον αισίως να μετατραπεί σε Φεστιβάλ και να διανύει πλέον τον 5ο του χρόνο του, χάρις στο μεράκι των εμπνευστών του και τη συνεχή προσπάθεια του Δήμου Ναυπλίου.
Το μέλος της οργανωτικής επιτροπής Σωτήρης Μανός αναφέρθηκε στην συμβολή του φεστιβάλ Μ. Χιώτης στην μουσική παιδεία της περιοχής και στις επιδράσεις του στην τοπική πολιτιστική δημιουργία.Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ξεκίνησε την Τετάρτη 22 Αυγούστου με τον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας Μπουζουκιού και έκθεση με χειροποίητα βιολιά του Κώστα Ξυπολιά και λαϊκά όργανα του Δημήτρη Δάρρα , καθώς και Φιγούρες Καραγκιόζη του Ναυπλιώτη Γιάννη Κόκκορη.


Το φεστιβάλ έκλεισε με απονομές βραβείων στους νικητές του Διαγωνισμού και την συναυλία του Μιχάλη Παούρη με την ορχήστρα του το βράδυ της Πέμπτης 23 Αυγούστου.Στο 5ο μουσικό φεστιβάλ Μανώλης Χιώτης παρεβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, δημοικοί σύμβουλοι και αντιδήμαρχοι, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος κ.α.Σχόλια