ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ: Πάνω από 3.500 θεατές παρακολούθησαν τη πλέον επιτυχημένη συναυλία του καλοκαιριού με τον ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων «Αύγουστος και μνημεία» πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην Αρχαία Τίρυνθα την Κυριακή 12 Αυγούστου 2018. 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κάτω από τα Κυκλώπεια τείχη της Τίρυνθας ξεσήκωσε το κόσμο με τα τραγούδια του. 
Την συναυλία άνοιξαν με καλωσόρισμα, η Έφορος Αρχαιοτήτων Αργολίδας  Παπαδημητρίου και ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.
Με  επιλογές των πιο αγαπημένων κομματιών από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις κι όσα μας προβληματίζουν, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας με τους ήχους και τα λόγια, ο κόσμος απόλαυσε μια ροκ συναυλία από τον αιώνιο έφηβο σε μια πανέμορφη τοποθεσία.

Την συναυλία παρακολούθησαν ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, οι αντιδήμαρχοι Ναυπλιέων Κ.Ρούτουλας, Γ. Καχριμάνης, Σ. Γαβρήλος, Ε. Λεβεντογιάννης, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Νάντια Αναστασίου Σμυρναίου και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Χ.Ζέρβας, η εντεταλμένη σε θέματα παιδείας και πολιτισμού Μαρία Ράλλη, δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος από ντόπιους και επισκέπτες της περιοχής.


Η συναυλία ήταν με δωρεάν είσοδο.

ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Σχόλια