Ενημερωτική συνάντηση του Δήμου Ναυπλιέων με τον Εμπορικό Σύλλογο για το OPEN MALL

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης του Ναυπλίου στην οποία συμμετείχαν μέλη του εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου και ο Δήμος Ναυπλιέων.
Σκοπός αυτής της συνάντησης η ενημέρωση των εμπόρων από τους συμβούλους για την συμμετοχή και δημιουργία Open Mall στο Ναύπλιο. Το πρόγραμμα αυτό στο οποίο καλούνται να συμμετέχουν οι επιχειρηματίες της πόλης χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και ο φάκελος που θα κατατεθεί θα μοριοδοτηθεί γιατί όλο αυτό είναι ανταγωνιστικό. Όσο πιο πολλοί επιχειρηματίες συμμετέχουν , τόσο πιο πολλά μόρια θα πάρει ο φάκελος που θα κατατεθεί μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου όπου είναι και η καταλυτική ημερομηνία.Έγινε η ενημέρωση από τους συμβούλους της εταιρίας που έχουν αναλάβει να το τρέξουν και από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ.Κωστούρο, ο οποίος εξήγησε και απάντησε σε όποια απορία υπήρξε από τους εμπόρους- επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη συνάντηση και στη συνέχεια έγινε διάλογος για να μπορέσει να καταθέσει ο εμπορικός σύλλογος μία ολοκληρωμένη πρόταση, να συζητηθεί, να γίνουν αν χρειάζεται τροποποιήσεις και στη συνέχεια μέχρι και τις 24 Σεπτεμβρίου να κατατεθεί αυτή η πρόταση. 
Το συνολικό πρόγραμμα θα φτάσει το ποσό του 1.900.000 από τα οποία 1.5 εκ. θα πάρει ο Δήμος και 400.000 ο εμπορικός σύλλογος αν και εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις. Αυτό το ποσό μπορεί να μειωθεί ανάλογα με την συμμετοχή ή να ζητηθούν και τα χρήματα πίσω σε περίπτωση που κάποιο από τα μέλη του εμπορικού συλλόγου αποχωρήσει από το πρόγραμμα και δεν μπορεί να αντικατασταθεί. 

Σχόλια