Πέντε ομάδες Παμπαίδων A’ εξασφάλισαν την παρουσία τους στην οχτάδα του Danaon Cup

Ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα του 6ου διεθνούς τουρνουά Danaon Cup που διεξάγεται στην Αργολίδα.
Στην κατηγορία των Παμπαίδων έχουν ήδη εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη οχτάδα οι Διομήδης Άργους (1ος όμιλος), ΓΑΣ Καματερού (3ος όμιλος), ΠΑΟΚ (4ος όμιλος), ΑΣΕ Δούκα 1 (6ος όμιλος) και Λεωνίδας 2 (7ος όμιλος), έχοντας το απόλυτο με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α’ φάση.

Αύριο στα πρώτα πρωινά παιχνίδια θα κριθούν και τα άλλα τρία εισιτήρια από τον 2ο, 5ο και 8ο όμιλο. Συγκεκριμένα οι αγώνες που θα κρίνουν την οριστική κατάταξη στους παραπάνω ομίλους είναι οι: Ζαφειράκης- Πανόραμα, Αερωπός Έδεσσας- Άρης Θεσσαλονίκης, Φίλιππος Βέροιας- Ιωνικός ΝΦ.

Στις Παγκορασίδες ΟΦΝ Ιωνίας και ΕΣΝ Βριλησσίων συνέχισαν με το απόλυτο και έτσι εξασφάλισαν μία θέση στην πρώτη οχτάδα, όπως και οι Εθνικός Κοζάνης και Λεωνίδας. Πάντως οι περισσότεροι όμιλοι θα κριθούν στα αυριανά πρωινά παιχνίδια.*Οι φίλαθλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη όλων των αγώνων σε live score μέσω της ιστοσελίδας e-handball.gr, αλλά και εικόνα από όλους τους αγώνες στην Αγία Τριάδα και από επιλεγμένους σε άλλα κλειστά, μέσω των καναλιών της διοργάνωσης στο Youtube, Danaon Cup 1 και Danaon Cup 2 σε παραγωγή Websportstv.

Σχόλια