Νέος Λιμενάρχης Ναυπλίου ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΤΟΣ

Ο Πλωτάρχης Παναγιώτης Κοντός κρίθηκε από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος να διαδεχθεί στην θέση του Λιμενάρχη Ναυπλίου τον Σπύρο Μαρίνο που μετατίθεται στην Πάτρα.

Ο Τάκης Κοντός κατάγεται από την Ασίνη, οικογενειάρχης με χρόνιους δεσμούς με την πόλη του Ναυπλίου και την ευρύτερη περιοχή.Πρόκειται για έναν αξιωματικό επιχειρησιακά δραστήριο καθώς δεν είναι αξιωματικός του γραφείου, με πάμπολλες υποθέσεις που έχει χειριστεί στο ενεργητικό του με επιτυχία, ένα πολύ καλό παιδί κατά κοινή ομολογία όσων τον γνωρίζουν.

Πρόκειται για την καλύτερη επιλογή από την ηγεσία του Λιμενικού για να αντικαταστήσει τον αγαπητό σε όλη την κοινωνία του Ναυπλίου Σπύρο Μαρίνο και είμαστε βέβαιοι πως θα ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στα νέα του καθήκοντα που τα γνωρίζει από πρώτο χέρι καθώς είναι υπολιμενάρχης στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου για αρκετά χρόνια.

Σχόλια

  1. Χαίρομαι ιδιαίτερα που η απουσία στο Ναύπλιο ενός καταξιωμένου ανθρώπου, του τέως λιμενάρχη κ. Σπύρου Μαρίνου που έχει ήδη τοποθετηθεί στο κεντρικό λιμάνι Πατρών, θα αναπληρωθεί με τον εξίσου αγαπητό, κοινωνικό, ικανό και δραστήριο αξιωματικό του Σώματος, που έχω την τύχη να γνωρίζω προσωπικά και να εκτιμώ την επαγγελματική του ακεραιότητα, το ανθρώπινο ήθος του, την ευγενική προσπάθεια να ευνοήσει τον τόπο και τους ανθρώπους του.
    Εκ μέρους μου καλή θητεία στο νέο πόστο ευθύνης του Αργολικού κόλπου, το Ναύπλιο!
    Σε πονεμένους καιρούς για κάθε δημόσια υπόθεση της χώρας, η παρουσία ανθρώπων τίμιων, ικανών και γενναίων, με επάρκεια συναισθηματικής νοημοσύνης, καθιστάται πολύτιμη στο πλευρό του ταλαιπωρημένου πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου