Παρουσιάσθηκε ο νέος ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ

Παρόντες ήταν ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας κ. Βασίλης Σιδέρης, πρόεδροι νομικών προσώπων του δήμου καθώς και πολύς κόσμος.

Στην εκδήλωση, αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας που βιώνουμε αυτές τις μέρες, χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας.

Ο Δ. Καμπόσος, αναφέρθηκε στις δυνατότητες της ομάδας του Παναργειακού και μεταξύ άλλων είπε πως βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείσιμο συμφωνίας χρηματοδότησης με επενδυτές από την Κίνα. Σημείωσε ακόμη, πως δεν έχει καμία σημασία αν ο πρόεδρος του Παναργειακού είναι απο το Κιβέρι, το Άργος ή την Προσύμνη, αφού όλες αυτές οι περιοχές είναι Δήμος Άργους-Μυκηνών. Επίσης τόνισε πως γίνεται προσπάθεια η ομάδα να απαρτίζεται από όσο περισσότερους ντόπιους είναι δυνατόν.


Ο Βασίλης Σιδέρης αναφέρθηκε στον θεσμό του κυπέλλου και στο νέο τρόπο που θα γίνει. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αντώνης Λυμπέρης, ο οποίος μίλησε για τους στόχους και έκανε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο, να αγκαλιάσει αυτή την νέα προσπάθεια.

Ο κ. Λυμπέρης είπε: “Αφού σας καλησπερίσω και σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ απόψε θα ήθελα να εκφράσω την βαθιά μου θλίψη για τις απώλειες των συνανθρώπων μας και να ευχηθώ στις οικογένειες τους να βρουν δύναμη και κουράγιο για να αντέξουν τον πόνο τους.


Η σημερινή βραδιά είναι ιδιαίτερη για την οικογένεια του Παναργειακού μας , αφού ουσιαστικά είναι η πρώτη επαφή της διοίκησης μας με τον κόσμο της πόλης και της ομάδας μας, με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές μας. Ο Παναργειακός είναι μεγάλη ομάδα και είναι τιμή μας που τον διοικούμε. Σαν νέα διοίκηση θέσαμε από την αρχή στόχους. Στόχους με όραμα που γι αυτούς αυτούς θα δουλεύουμε και θα προσπαθούμε στην καθημερινότητα μας.


Μεγάλος μας στόχος είναι να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα και ότι έχει σχέση με την σωστή λειτουργία αυτού. Να δημιουργηθεί μία ομάδα με πολλά ντόπια παιδιά που θα θέλουν να φορέσουν την φανέλα του μεγάλου Παναργειακού και με ξένους ποδοσφαιριστές που θα τιμούν και θα δίνουν τα πάντα για το καλό της ομάδας μας. Μία ομάδα ελκυστική που θα μπορέσει να φέρει τον κόσμο μας στο πανέμορφο γήπεδο μας. Μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικεί τα καλύτερα σε κάθε αγωνιστική. Στόχος μας να επενδύσουμε στην δημιουργία ακαδημίας Παναργειακού.


Να δώσουμε θέσεις εργασίας σε αυτήν. Να έχει η ομάδα και δικά της παιδιά που θα αποτελούν τους μελλοντικούς της ποδοσφαιριστές. Να υπάρχει αύριο αλλά και μεθαύριο για τον Παναργειακό. Καλώ τοπικούς φορείς, φιλάθλους, επιχειρηματίες της Αργολίδας, οικογένειες , παλιούς παράγοντες, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει τον Παναργειακό από άλλα πόστα, μέσα μαζικής ενημέρωσης, να σταθείτε όλοι κοντά μας γιατί σας θέλουμε μαζί μας στο ταξίδι που ξεκινάει σήμερα. Γιατί όλοι μπορείτε. Θέλω να σας πω ότι ο Παναργειακός ανήκει σε όλους μας και μόνο όλοι μαζί με πίστη, υπομονή και επιμονή μπορούμε να πετύχουμε”.

Στο τέλος το λόγο πήρε ο γενικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Διαμαντής ο οποίος παρουσίασε το νέο εισιτήριο διαρκείας για το 2018-2019, και τον χώρο όπου θα στεγάζονται προσεχώς οι ακαδημίες του Παναργειακού. Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση της νέας φανέλας και την συνεργασία με την εταιρία αθλητικής ένδυσης GIVOVA.

Σχόλια