Δεν το χωράει ανθρώπου νους...54 νεκροί ο τραγικός απολογισμός μέχρι τώρα από τις φωτιές

Σύμφωνα με τον έως τώρα τραγικό απολογισμό οι νεκροί ανέρχονται στους 54.

Όπως αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ ο διασώστης του Ερυθρού Σταυρού, Βασίλης Ανδριόπουλος, 26 άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί, ανάμεσά τους και παιδιά στην περιοχή Αργυρά Ακτή, στο δρόμο που καταλήγει στο Μάτι. Οι άνθρωποι βρέθηκαν σε οικόπεδο ανάμεσα σε δύο σπίτια μόλις 30 μέτρα από την παραλία.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Πικερμίου -Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο οποίος σημείωσε ότι ολόκληρος ο οικισμός έχει χαθεί από τον χάρτη. Ανέφερε ότι στην ευρύτερη περιοχή καταστράφηκαν 1.000 σπίτια

Η προηγούμενη ενημέρωση έκανε λόγο για 24 νεκρούς και 156 τραυματίες από τους οποίους οι 11 παραμένουν διασωληνωμένοι και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται κρίσιμη.

Από την κυβέρνηση έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο διαχείρισης ανθρώπινων απωλειών και όλα τα θύματα μεταφέρονται στο νεκροτομείο στο Γουδί, προκειμένου να γίνει ταυτοποίησή τους.

Όλοι οι νεκροί μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί στην περιοχή μεταξύ Ραφήνας και Νέας Μάκρης: ειδικότερα, στο Μάτι και στο Κόκκινο Λιμανάκι, όπου εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες σε σπίτια και αυτοκίνητα ή προσπάθησαν να διαφύγουν από τη θάλασσα αλλά πνίγηκαν.Πηγή: www.skai.gr

Σχόλια