Αποχώρησε από τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ο Α.ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ

Σε αναζήτηση προπονητή ( κατά 99% έχει ήδη βρει) βρίσκεται ο Ατρόμητος Παναριτίου μετά την αποχώρηση του Ανδριανού Καχριμάνη για καθαρά επαγγελματικούς λόγους , όπως επισημαίνεται και από τις δύο πλευρές. 


Το StaLa News επικοινώνησε με τον πρόεδρο του Ατρόμητου Π. Γιώργο Καραχάλιο ο οποίος επιβεβαίωσε την αποχώρηση του προπονητή. Τον ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία, εξάλλου αυτή θα συνεχιζόταν αν δεν υπήρχαν στη μέση οι επαγγελματικοί λόγοι, τον θεωρεί μέλος της ομάδας όπως μας είπε και του εύχεται κάθε επιτυχία σε ότι κι αν κάνει στο μέλλον. 

Επικοινωνήσαμε και με τον πρώην πλέον προπονητή της ομάδας τον κ. Καχριμάνη όπου και αυτός με την σειρά του θέλησε να ευχαριστήσει την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση αλλά και όλους αυτούς που ήταν δίπλα σε καλές και κακές στιγμές. Μας τόνισε ότι οι λόγοι της αποχώρησης είναι καθαρά επαγγελματικοί αφού υπάρχει φόρτος εργασίας και δεν θα ήταν 100% προσηλωμένος στην ομάδα.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Παναριτίου αναζητά τον αντικαταστάτη του Καχριμάνη και από ότι φαίνεται έχει καταλήξει στο ποιος θα είναι και περιμένουμε μόνο την ανακοίνωση του σωματείου. 


Σχόλια