Ανακοίνωση της Δ.Α.Κ.Ε. Δημοσίου Τομέα για τη συμφωνία της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τους Σκοπιανούς

Η ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα καταγγέλλει την απαράδεκτη πολιτική της Κυβέρνησης, η οποία εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Πρόκειται ξεκάθαρα για μία πράξη εθνικά καταστροφική. Ο πρωθυπουργός της χώρας κ. Τσίπρας, εκτέλεσε τις εντολές της νέας τάξης πραγμάτων και προχώρησε στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. 

Με τη συμφωνία αυτή, οι Σκοπιανοί θα ονομάζονται «Μακεδόνες», η γλώσσα τους «μακεδονική» και το κράτος τους αποκτά πρόσβαση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. 

Αυτός που είναι χαμένος είναι ο ελληνικός λαός, που για ακόμη μία φορά βλέπει ανίκανους και εθνικά επικίνδυνους πολιτικούς να υπονομεύουν τα εθνικά του συμφέροντα και να παραδίδουν στους ξένους την εθνική μας κληρονομιά, ποδηγετώντας τις εθνικές μας αξίες και την Ιστορία μας. Οι κυβερνώντες έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο ηθικού ξεπεσμού, που πανηγυρίζουν για την επιτυχία της εθνομηδενιστικής τους πολιτικής. 

Δε μας προξενεί λοιπόν εντύπωση η δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής σε βάρος των διαμαρτυρόμενων πολιτών στη Βίγλα, πολιτών που είχαν το «θράσος» να διαδηλώσουν για τα εθνικά μας δίκαια! Υπακούοντας τυφλά στις εντολές της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ενήργησαν με απίστευτη αγριότητα και έθεσαν σε κίνδυνο ηλικιωμένους και μικρά παιδιά. Οι κυβερνητικοί τραμπουκισμοί, στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα για το πώς αντιλαμβάνεται η Κυβέρνηση της αριστεράς τη δημοκρατία στη χώρα μας. 

Αν πραγματικά ο πρωθυπουργός μας πιστεύει ότι εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα με τις επιλογές του αυτές, θα πρέπει να τις θέσει στην κρίση του ελληνικού λαού, προκηρύσσοντας δημοψήφισμα. Θυμίζουμε ότι η κυβερνητική παράταξη κάποτε μετά φανατισμού υποστήριζε τη θεσμοθέτηση δημοψηφισμάτων, τα αποτελέσματα των οποίων αθετούσε αμέσως μετά!
Σε κάθε περίπτωση η συμφωνία αυτή θα μείνει «νεκρό γράμμα» στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και οι πρωτεργάτες της θα στιγματιστούν για πάντα.


Για την Ε.Ε. της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα:

Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας:
Γιάννης Πάιδας            Χρήστος Παπαναστάσης


Σχόλια