Χωρίς προβλήματα οι εκλογές των Αστυνομικών Υπαλλήλων ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ - Δεν συμβαίνει το ίδιο και στην ΗΛΕΙΑ

Κανονικά και χωρίς απρόοπτα, μέσα σε καλό κλίμα διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας καθώς και των εκπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ , Ελεγκτική Επιτροπή και Συμβούλιο Μεταθέσεων.

Οι κάλπες στην Αστυνομική Δ/νση Αργολίδας όπου και πραγματοποιείται η διαδικασία θα κλείσουν στις 7 , με τα απόελέσματα να γίνονται γνωστά λίγο αργότερα.


Η συμμετοχή των Αστυνομικών υπαλλήλων είναι αρκετά μεγάλη από το πρωί και συνεχίζεται αδιάκοπα.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ilialive.gr

Οι προβλεπόμενες διαδικασίες ακολουθούνται για τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας, όμως υπάρχουν αρκετά γεγονότα στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο.

Πρωτίστως ήρθε η παραίτηση του Αντώνη Χαρίτου, του υποψηφίου που εξελέγη με την παράταξη ΕΣΚΑ του επικεφαλής Παναγιώτη Ζώντου.

Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:
"ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΘ. ΧΑΡΙΤΟΣ


ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝ ΜΕΛΟΣ Δ.Σ. ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ


Δια της παρούσας κοινοποίησης θέλω να ευχαριστήσω τους 
συναδέλφους μου Αστυνομικούς Υπαλλήλους της Δ.Α. Ηλείας οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της Ένωσής μας που έλαβαν χώρα στις 02 ΄κ 03 Ιουνίου 2018. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου οι οποίοι δεν ψήφισαν εμένα ή την παράταξή μου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας αλλά συμμετείχαν στη διαδικασία.

Οφείλω να σεβαστώ την σαφέστατη επιθυμία των συναδέλφων μου όπως αυτή εκφράστηκε κατα την εκλογική διαδικασία ως προς τη συγκρότηση του νέου Δ.Σ.Το ήθος και η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπουν να συμμετάσχω σε διαδικασίες οι οποίες ανατρέπουν το εκλογικό αποτέλεσμα ιδιαίτερα δε όταν αυτό γίνεται με συνθήκες και καταστάσεις οι οποίες δεν με εκφράζουν ούτε ως μέλος του κοινωνικού συνόλου ούτε ως Αστυνομικό.

Σήμερα 08/06/2018 υπέβαλα την παραίτησή μου από το μη συγκροτημένο σε σώμα νεοκλεγέν Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας και αφού συγχαρώ τους εκλεγέντες συναδέλφους μου εύχομαι η επόμενη μέρα να μας βρεί όλους ενωμένους.

Επίσης να υπερασπιστούν τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων Αστυνομικών και να επιλήσουν όσα περισσότερα από τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετοπίσουμε καθημερινά κατά την εκτέλεση της Υπηρεσίας μας κατι το οποίο θα προσπαθήσω να πράξω και εγώ από τη θέση του μέλους της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ"

Η συνέχεια έχει δοθεί με ποικίλους τρόπους και αντιδράσεις και κυρίως αντιπαραθέσεις είτε μέσω των social media είτε σε προσωπικό επίπεδο και και γίνεται μια προσπάθεια να διατηρηθούν χαμηλοί οι τόνοι αυτό δεν φαίνεται εφικτό.

Απο την πλευρά του συνδυασμού που πρώτευσε, ο επικεφαλής Γρηγόρης Κατσώλης, έχει συγκαλέσει και τρίτη συνεδρίαση για τη συγκρότηση σε σώμα καθώς οι δύο προηγούμενες δεν τελεσφόρησαν λόγω μη απαρτίας.

Αν συμβεί το ίδιο και στην τρίτη δεν έχει διευκρινιστεί τι θα συμβεί καθώς δίδεται διαφορετική ερμηνεία του καταστατικού απο τους εμπλεκομενους. Υπάρχουν πλευρές που λένε πως μπορεί να γίνει πλέον η συγκρότηση σε σώμα απο τους παρόντες και άλλες πλευρές που μιλούν για νέες εκλογές.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.Σχόλια