ΔΡΟΜΟΣ ΙΚΤΕΟ

Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Οι τελευταίες ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες για το DEAL ανάμεσα στον ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟ και το ΝΑΥΠΛΙΟ 2017

Σήμερα το πρωί στην εκπομπή ''ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΕΙΣ'' ανέφερα κάποια πράγματα για το σημείο που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη πλευρά Ψυχογιού και στη πλευρά Ταχτσίδη. 

Οι δύο πλευρές είχαν τηλ επικοινωνία και υπήρξε η πρόθεση να συναντηθούν στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα κάτι που δεν έγινε. Δεν έγινε όχι γιατί κάποια πλευρά έκανε πίσω αλλά για άλλον έκτακτο λόγο που δεν μπορούσε να παρευρεθεί ο ένας από τους δύο. 

Έχει κλειστεί ήδη το Ραντεβού αυτή τη φορά στο Ναύπλιο που ίσως γίνει και σήμερα το βράδυ...το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει μέχρι την Τετάρτη. Υπάρχει και από τις δύο πλευρές θέληση για να τα βρουν και αν δούμε και τη δήλωση Ψυχογιού προ ημερών καταλαβαίνει κανείς ότι έχει μπει το νερό στα αυλάκι. Υπάρχει η επιθυμία από την πλευρά Πανναυπλιακού ένα τουλάχιστον μέλος από το νέο Δ.Σ. να είναι από την πλευρά του και μάλλον δεν θα υπάρξει και αντίρρηση. 

Η ομάδα θα έχει το όνομα φυσικά του Πανναυπλιακού αλλά θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία που ανέβηκε το Ναύπλιο 2017. 
Επίσης πληροφορία που μεταδώσαμε στο ραδιόφωνο στην πρωινή εκπομπή λέει ότι στο νέο Δ.Σ. έχουν εκφράσει την επιθυμία να μπουν δύο δυνατοί επιχειρηματίες από την περιοχή του Ναυπλίου. 
Όπως φαίνεται τα πράγματα έχουν προχωρήσει πολύ και αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει συμφωνία, εκτός αν ξεφύγουμε από τη λογική και πάμε σε σενάρια εκτός αυτής. 

Σταύρος ΛαμπρούσηςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου