Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018

Η εταιρία ΚΑΦΕΠΙΛΟΓΕΣ υποδέχεται το καλοκαίρι με δυο νέα brand name

Η εταιρία ΚΑΦΕΠΙΛΟΓΕΣ ,πρωτοπορεί , ανανεώνεται και παρουσιάζει δυο νέους καφέδες εσπρέσο , με διεθνείς διακρίσεις , με όνομα και φήμη που είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμα.

Πρόκειται για τις  εταιρίες IPANEMA και UTOPIA.

Τα στελέχη της επιχείρησης KAWACOM , αποκλειστικού αντιπρόσωπου του καφέ IPANEMA και  UTOPIA στην Ελλάδα, ήρθαν σε επαφή με τις ΚΑΦΕΠΙΛΟΓΕΣ , αναγνώρισαν από την πρώτη συνάντηση την μεγάλη πείρα και τη δυναμική της  και αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί της.

Ο καφές IPANEMA με το ισορροπημένο του σώμα , την χαμηλή οξύτητα , με το πλούσιο άρωμα του και την γλυκιά επίγευση  πορτοκαλιού και μελιού , είναι σίγουρο πως θα μεταμορφώσει την καθημερινή σας συνήθεια σε μαγευτική απόλαυση.

Με την πιστοποιημένη εγγύηση των 100% κόκκων Arabica , το μόνο που χρειάζεται από εσάς , είναι να επισκεφτείτε τις Καφεπιλόγες  και να τον δοκιμάσετε.

Ο καφές UTOPIA 100% ARABICA  με τους εκλεκτότερους κόκκους καφέ Arabica από την Λατινική Αμερική ξεχωρίζει για την γλυκιά του επίγευση  που σε συνδυασμό με την απόλυτη αρμονία και την πλούσια μεταξένια αίσθηση , αφήνει στον ουρανίσκο μια ισορροπημένη φρουτώδης  γεύση.

Ο καφές UTOPIA STRONG  με τη δυνατή γεύση των κόκκων Robusta που ενώνεται αρμονικά με τη λεπτότητα του αρώματος της ποικιλίας Arabica , έχει ως αποτέλεσμα ένα μοναδικό χαρμάνι με πλούσια σώμα , έντονα bitter , αφήνοντας  ένα διαρκές τελείωμα με μοναδική επίγευση σοκολάτας και ξηρών καρπών.

Επίσης οι χάρτινες μερίδες IPANEMA , στην ίδια γευστική απόλαυση , διατίθενται τώρα και σε συσκευασία decafeine , είναι η ιδανική λύση για το γραφείο και για το σπίτι σας.


Τους παραπάνω καφέδες  βέβαια τους συνοδεύουν τα διαφημιστικά  είδη , όλα κατασκευασμένα με την οικολογική συνείδηση που διέπει τις δυο εταιρίες, καθώς και αποκλειστικά για την Ελλάδα οι επαγγελματικές μηχανές εσπρέσο  IMPERITAL , KEES VAN DER WESTEN , MAM και SLAYER και οι κατάλληλοι για κάθε ποικιλία μύλοι άλεσης.
Πριν αναζητήσετε καφέ εσπρέσο για την επιχείρησή σας , για το γραφείο σας ή για το σπίτι , επισκεφτείτε τις ΚΑΦΕΠΙΛΟΓΕΣ , και όλα όσα θα θέλατε να βρείτε , θα τα βρείτε εκεί στις καλύτερες τιμές.

ΚΑΦΕΠΙΛΟΓΕΣ
ΑΡΓΟΥΣ 113 στο Ναύπλιο

Τηλέφωνο : 2752500478

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου